MJ's zoon Blanket getaserd door neefjes

Letterlijk schokkend nieuws uit huize Jackson. Volgens een goed ingelichte bron van TMZ is Blanket, het zoontje van wijlen Michael Jackson, getaserd door de kinderen van Jermaine Jackson.

Jaafar, de slechts dertienjarige zoon van Jermaine, bestelde enkele weken geleden online een taser. Jermaines broer Randy beweerde dat het stroomstootwapen direct na levering in beslag werd genomen, maar niets bleek minder waar. Uit onderzoek van de celebrityblog is namelijk gebleken dat Jermaines kinderen er vorige week nog vrolijk mee speelden.

Volgens TMZ's bronnen speelden de kinderen met de taser op de eerste verdieping van de riante villa. Beveiligers stonden perplex omdat ze het geluid maar niet konden thuisbrengen. Noch wisten ze waar het lawaai vandaan kwam. Vervolgens liep een van de beveiligers de trap op om 'een einde te maken aan de marteling van Blanket met een taser door Jermaines kinderen', zo beweert TMZ. Vervolgens nam de bewaker het stroomstootwapen in beslag.

De familie Jackson heeft gisteravond laat zelfs nog de kinderbescherming over de vloer gehad naar aanleiding van de aanval. De twee medewerkers hebben naast oma Katherine nog enkele kinderen verhoord en namen Jaafars speelgoed in beslag.

Volgens bronnen zouden de kinderen echter nog een tweede taser hebben die niet werd gevonden door de kinderbescherming. Deze zou nog ergens in de villa in Encino verstopt liggen. De kinderbescherming zal vandaag nogmaal het huis doorzoeken, want zij zouden de zaak uiterst serieus nemen.