Verhaegh: "Veel te slordig in balbezit"

Het gaat Vitesse niet voor de wind. De Arnhemmers moeten al een tijdje toezien hoe de drie punten door de tegenstander mee werden genomen. Gisteravond verloren de mannen van Theo Bos met 0-2 van Heracles Almelo.

Vitesse-verdediger Paul Verhaegh heeft wel een reden voor de slechte prestatie tegen Heracles. "Wij waren in balbezit veel te slordig", aldus de verdediger na afloop van het duel tegenover Omroep Gelderland. "We hebben dit seizoen sowieso moeite met onze vorm, zeker vergeleken met de tweede helft van vorig seizoen. Het was niet goed, teveel spelers speelden onder de maat. Op deze manier wordt het nog een moeilijk seizoen voor ons."

Een goed resultaat tegen Heracles was voor Vitesse ook een morele opsteker geweest voor de komende periode, waarin de ploeg uit het Gelredome het onder meer opneemt tegen FC Groningen (beker), PSV, Ajax, AZ en FC Twente. "We krijgen bijna alle ploegen uit de top zeven. Vorig jaar haalden we daar goede resultaten tegen, laten we ons daar maar aan vasthouden", besloot Verhaegh zijn verhaal.