'Sneijder en Pranjic naar Bayern'

Bayern München heeft in Louis van Gaal een nieuwe trainer gevonden. Nu mag de kersverse trainer ook wat spelers gaan kopen. De Duitse topclub heeft interesse getoond in Wesley Sneijder. De middenvelder van Real Madrid wordt ook aan Internazionale gelinkt.

De Oranje-international weet nog niets van de interesse van Bayern maar staat open voor een vertrek. Bij zijn huidige club is er een nieuwe voorzitter gekomen die grote namen wil halen. Of dit betekent dat Sneijder zijn koffers moet gaan pakken is niet duidelijk. Franck Ribéry staat op de lijst van Real Madrid en hierdoor lijkt een transfer van Sneijder ook steeds waarschijnlijker.

Danijel Pranjic lijkt zijn droomtransfer ook binnen te hebben. Duitse boulevardblad Bild Zeitung meldt dat de speler van SC Heerenveen de vijfde aankoop van de Duitsers wordt deze zomer. Na Mario Gomez, Ivica Olic, Alex Baumjohann en Anatolij Timoschuk is Pranjic de vijfde aankoop van de nieuwe club van trainer Louis van Gaal.

Update:

Danijel Pranjic heeft aan het weekblad Voetbal International laten weten dat hij vanaf volgend seizoen voor Bayern München speelt.

"Ik teken voor drie seizoenen," was de eerste reactie van de speler, die de afgelopen seizoenen bij sc Heerenveen onder contract stond. Volgens Pranjic wordt het nieuws volgende week pas officieel bekend gemaakt. "Als de medische keuring maandag goed verloopt. Ik ben ontzettend blij dat het deze club is geworden. Het is Bayern München, moet ik nog meer zeggen."

Met dank aan INViCTuS en Rikkert voor de update