Zonneveld wil volgend seizoen vaker spelen

Mike Zonneveld kwam het afgelopen seizoen vijf keer voor PSV in actie. Vanaf volgend seizoen zwaait Fred Rutten de scepter over de selectie van de Eindhovenaren. De verdediger hoopt daarom in de volgende voetbaljaargang meer speelminuten te krijgen.

"Het liefst vecht ik voor mijn kans. Anders lijkt het me leuk om eens in een andere competitie rond te kijken. Mijn contract loopt nog twee jaar door, maar het wordt hoog tijd om weer te spelen. Ik mis de wedstrijdspanning," liet Zonneveld in een reactie weten.

Rutten deed in het verleden een aantal pogingen om de verdediger naar FC Twente te halen, maar slaagde hier nooit in. "Daaruit kun je concluderen dat hij het in me ziet zitten, maar dat was natuurlijk wel een ander niveau," concludeerde Zonneveld. "Hopelijk komt er binnenkort meer duidelijkheid. Het liefst blijf ik bij PSV."

Eén ding is in elk geval zeker; Zonneveld wil dit seizoen snel vergeten. "Het is al met al een zuur seizoen. Ik draaide volgens mij een prima voorbereiding, maar kwam toch niet aan de bak. Dat wil ik liever niet nog een keer meemaken."