Nancy uitgeschakeld door derdeklasser

AS Nancy, dit seizoen in de UEFA Cup nog tegenstander van Feyenoord, is in de Coupe de France uitgeschakeld door een derdeklasser. SO Romorantin won op eigen veld na penalty's. Auxerre werd op dezelfde wijze uitgeschakeld door tweedeklasser Ajaccio.

Nancy kwam in de tweede bekerronde tegen Romorantin niet tot scoren. Zelfs na 120 minuten voetballen stond er geen enkele treffer op het scorebord. De derdeklasser nam de strafschoppen vervolgens beter dan de nummer tien van Ligue 1: 4-2.

Auxerre moest in en tegen Ajaccio de volgende ronde proberen te halen. De ploeg kwam op voorsprong via Pedretti, maar tien minuten daarna was het alweer 1-1. Daarna werd er niet meer gescoord, ook een rode kaart voor beide ploegen had geen invloed op de score. De penaltyserie werd met 3-2 gewonnen door de club uit Ligue 2.

Ook Toulouse en Cannes behaalden de volgende ronde na een strafschoppenserie (tegen resp. Valenciennes en FC Nantes).