Liuzzi heeft de hoop nog niet verloren

Nu David Coulthard is bevestigd als eerste rijder ooit voor het team van Red Bull, slinkt het aantal beschikbare zitjes in de Formule 1 zienderogen. Desondanks heeft Red Bull protégé Vitantonio Liuzzi er nog sterk vertrouwen in dat hij een van de laatste vrije stoeltjes zal bemachtigen.

De jonge Italiaan hoopt natuurlijk dat hij een zitje bemachtigd bij het nieuwste team binnen het Formule 1 circus (Red Bull) waarbij hij voorbereidingen aan het treffen is voor nieuwe tests die de komende weken plaats vinden. Maar zelfs als hij naast een racestoeltje zou grijpen, zou hij een rol als testrijder ook met beide handen aannemen.

"Voor kerst ben ik bezig geweest met het afronden van mijn fysieke training. Na de teststop tijdens de feestdagen zullen we verder gaan met testen, waarbij ik niet als enig doel voor ogen heb om aangenomen te worden bij het team," aldus de Italiaan. "Er zijn nog steeds vijf vrije stoeltjes in de Formule 1 maar met Red Bull hebben we een hechte band opgebouwd, en ik zou graag met hen op een of andere manier verder willen."