Schalke vindt Van Bommel te duur

Schalke 04 vindt de vraagprijs van PSV voor Mark van Bommel te hoog. De zes miljoen euro zou Schalke niet willen betalen.

Nadat eerder leek dat PSV en Schalke 04 er redelijk makkelijk uit zouden komen blijkt nu het tegendeel. Het eerste bod van 5 miljoen zou Schalke niet verder willen verhogen, terwijl PSV bij de vraagprijs van zes miljoen euro blijft.

Schalke-manager Rudi Assauer sprak zich uit tegen het Duitse persbureau DPA: "Echt een belachelijk bedrag. Op deze manier is Mark van Bommel geen optie voor ons, hoe goed wij hem als speler ook vinden."

Zaakwaarnemer van Van Bommel, Rob Jansen, denkt dat er op een ander manier anders wel tot een akkoord kan worden gekomen: "Als ze er niet uit komen, zullen wíj proberen een oplossing te vinden. Dat hebben we wel vaker gedaan in zulke situaties."

Rob Jansen, ook de zaakwaarnemer van Van der Sar, schat de kans dat die nog naar Eindhoven komt niet hoog meer in: "Hij weet van de interesse van PSV en neemt deze zeer serieus. Hij denkt er nu over na. Maar ik schat de kans dat er géén transfer komt en dat Edwin in Londen blijft, het grootst in."