Jos Verstappen vlaggen vermist

Sinds het begin van het seizoen beschikken enkele die-hard Verstappen fans over een prachtige vlag die in samenwerking met het forum op de site van de Nederlander is gemaakt.

gsxr en jra2k wisten ons vandaag het volgende te melden:

"Overtaking is an art" prijkt fier op de gigantische vlag. Het gehele project is door de fans zelf gefinancierd en uitgevoerd. Fotograaf Peter van Egmond heeft hiervoor een foto beschikbaar gesteld.

In Australië en Maleisië hebben we de vlag al meerdere malen in beeld kunnen zien. Ook de oude vlag wordt nog steeds gebruikt. Nu blijkt echter dat beide vlaggen sinds de nacht van zaterdag op zondag vermist zijn. Dit ondanks speciale afspraken met de bewaking van het circuit bij Sepang.

Het is overigens nog niet duidelijk of er sprake is van diefstal, het is ook nog mogelijk dat er een schoonmaakploeg te goed zijn werk heeft gedaan.

Natuurlijk zijn er al diverse acties ondernomen om de vlaggen weer terug te krijgen waar deze hoort: de fans. Indien iemand de vlag (op internet) tegenkomt, gaarne dit melden aan de redactie van de Jos Verstappen Info Page.

De forumvlag

De oude forumvlag