Vrouwen neuken liefst dronken

Maar liefst de helft van alle vrouwen wil het liefst onder invloed van alcohol zijn als ze de liefde moeten bedrijven. Dit is de schokkende conclusie uit een onderzoek dat werd gehouden onder maar liefst drieduizend Britse vrouwen. Volgens 75% van hen is het zo gemakkelijker om de remmen los te laten. Ze zijn namelijk te onzeker over hun lichaam om dit geheel nuchter te doen.

Veertig procent van de vrouwen is immer een beetje aangeschoten als ze voor de eerste keer met een man het bed induiken. Hetzelfde percentage geeft toe dat ze zo wat ontspannender zijn tijdens een eerste afspraakje. Negen op de tien drinkt zich zelfs altijd moed in voor een eerste date.

De gemiddelde vrouw heeft met acht mannen seks gehad. Bij minstens vijf van hen was de vrouw zelfs laveloos. Het is zelfs zo erg, dat de vrouw in een of twee gevallen de volgende ochtend niet eens de naam meer weet van haar bedpartner.

Onderzoekster Kathryn Lakeland van Femfresh zegt dat het gebrek aan zelfvertrouwen een grote rol speelt bij de dronken seksters. "Hoewel veel vrouwen drinken voor seks omdat het een onderdeel is van het dateproces, tijdens een romantisch diner bijvoorbeeld, zijn er ook die simpelweg weigeren om nuchter te vrijen. Maar alcohol verhoogt de kans op onenightstands, dit zijn dus echt zorgwekkende cijfers. Vrouwen moeten met hun partners praten over hun onzekerheden voor ze hun heil zoeken in alcohol."