Wim klaagt manager Jan Smit aan

Wim Visscher, de man die volgens de moeder van Jan Smit, de moeder van Liza en manager Jaap Buijs Jan Smit in elkaar heeft geslagen, gaat nu tegengas geven. Om te beginnen wordt Jaap Buijs aangeklaagd.

De manager had in de media geroepen dat Wim wel vaker losse handjes had en Liza tijdens hun huwelijk had geslagen. Liza verliet Wim voor Jan Smit en ze hadden naar verluidt al een relatie toen Liza nog met hun 1-jarige dochter thuis woonde. Liza en Jan werden bijvoorbeeld betrapt in de wc van een kroeg. Volgt u het nog?

Hoe dan ook: Wim pikt het niet dat hij als agressief wordt neergezet. Ook Liza's moeder zei in RTL Boulevard dat Wims hersens wel eens kortsluiting maakten. Onzin, zegt Wim. Ook dat hij Jan Smit in elkaar heeft geslagen is niet waar, aldus Wim. Liza heeft wél aangifte gedaan van mishandeling.

Menno Jansen, Wims advocaat: "Justitie heeft nu alle stukken ontvangen. Het proces verbaal en de verklaring van Wim. De hele zaak lijkt door de andere kant nogal te zijn overdreven. Er is niet geschopt of geslagen. Gewonden zijn er niet. Tussen de twee mannen is wat geduwd en getrokken en toen zijn Liza en haar moeder ertussen gekomen. Dat de emoties voor Wim in deze zaak hoog oplopen kan ik begrijpen. Maar of je daar een strafblad aan over moet houden?”

Wordt vervolgd.

Volgens columnist Driek Oplopers is Jantje Smit trouwens de grote verliezer in de hele affaire.