Dronken leraar geplet in vuilniswagen

Een 35-jarige leraar in Brighton is doodgedrukt in een vuilniswagen, meldt de Daily Mail. De man deed zaterdagavond vermoedelijk een dronkenmansdutje in een afvalcontainer waardoor hij onopgemerkt als vuilnis werd opgeruimd.

Het lichaam van Scott Williams werd maandagochtend gevonden tussen het vuil op een vuilstortplaats. Vrienden van de geliefde wiskundeleraar begrijpen niet hoe hij het in zijn hoofd haalde om in een afvalcontainer te gaan liggen. ‘Hij hield van een drankje’, aldus een vriend.

Ook de politie vermoedt dat zijn slaapkeuze voortkwam uit overmatig drankgebruik. Hij was immers die avond met vrienden op stap geweest. Waar Williams als vuil is opgepikt is nog onduidelijk. De politie gaat niet uit van een misdrijf, maar zal de zaak nog verder onderzoeken.

Al twee keer eerder ontsnapten twee daklozen uit Brighton aan de vuilniswagendood. In beide gevallen sliepen de mannen in een afvalcontainer en wisten de vuilnismannen na een paniekschreeuw nog net de noodstop in te schakelen.

Dronken leraar geplet in vuilniswagen  (foto: DAG)