Meisje zonder slip op schoolfoto

Op de Sickles High School in Tampa, Florida is ophef ontstaan over een 'onthullende' foto in het jaarboek. De 16-jarige Jeanna Jack droeg op de dag dat men de schoolfoto's maakte geen ondergoed. Jeanna was bang dat haar ondergoed door haar jurk heen te zien zou zijn. Het was niet haar bedoeling dat er voor vijfentwintighonderd scholieren en hun ouders zoveel te zien zou zijn in het jaarboek.

"Ik was geschokt toen ik het jaarboek zag. Ik begon meteen te huilen en ik durf me niet meer te vertonen op school", vertelt de geëmotioneerde Jeanna aan CNN. "Dit is mijn eerste jaar op deze school, een erg belangrijk jaar dus. De foto zal mij altijd blijven achtervolgen."

Jeanna's moeder heeft de schoolleiding gevraagd de jaarboeken uit de circulatie te halen, maar de directie weigert dat. Volgens een woordvoerder is er slechts een schaduw te zien. "De directie bagatelliseert het", zegt Jeanna, "zij zijn van mening dat ik er maar hard om moet lachen en gewoon naar school moet komen, maar ik voel me vernederd". Haar moeder houdt haar dochter thuis van school en overweegt de school aan te klagen. Nieuwsgierig naar de foto? Kijk hier.

Met dank aan The_AntiChrist, Zurga en lindabalieu voor de submit.