Krankzinnige wending in zaak Rihanna

Terwijl de rest van de wereld Chris Brown in gedachten al achter de tralies heeft, lijkt Rihanna weer helemaal terug bij haar ex. Brown, die ervan wordt beschuldigd de zangeres tot tweemaal toe hebben mishandeld, zou zelfs samen met Rihanna werken aan een nummer dat op de nieuwe plaat van de jeugdige R&B-zanger moet verschijnen.

Dit meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite eonline. De site weet te melden dat de producer van de sterren, Polow Da Don, met het stel is gespot in een studio in Santa Monica. Volgens ingewijden is het stel 'erg verliefd'.

De relatieperikelen van de twee werden vorige maand showbizzwereldnieuws toen Rihanna ernstig werd mishandeld, vermoedelijk door Brown. Begin maart werden de twee echter weer samen gesignaleerd in de villa van rapper Sean 'Diddy' Combs in Miami. De familie van de zangeres is bezorgd over deze snelle verzoening. 'Iedereen wil dat ze een rustpauze nemen om af te koelen. Niemand wil ze opnieuw samen', vertelde een anoniem familielid van Rihanna aan People. Fans zijn zelfs een online actie gestart om de zangeres ervan te overtuigen dat ze wegmoet bij haar vriend. Ook Oprah Winfrey riep Rihanna op niet terug te keren bij Chris Brown. Maar de zangeres trok zich, tegen alle adviezen in, terug uit het onderzoek tegen Brown.

De politie zet het gerechtelijk onderzoek naar Brown ondertussen gewoon voort, mede op basis van eerdere verklaringen van Rihanna.