Giel Beelen wil kinderen met 18-jarige vriendin

Giel Beelen wil kinderen met zijn 18-jarige vriendin Guilia Wolthuis. Dat onthulde de 31-jarige VARA-dj vandaag in het programma van Ruud de Wild op Q-Music.

Dat zijn nieuwe vriendin nog maar net meerderjarig is, deert de presentator allerminst. "Tot op de dag van vandaag denk ik 'jij bent echt geen achttien' als ik leuke dingen met haar doe. Maar toch staat het in haar paspoort."

Beelen liet weten erg gelukkig te zijn met zijn nieuwe liefde die hij verborgen hield totdat hij uit het Glazen Huis stapte. Negatieve reacties over haar leeftijd laten hem koud. "Het gaat okee. En zolang de mensen in mijn en haar omgeving maar weten dat het echte liefde is." Beelen had eerder een relatie met radio-dj Marisa Heutink. Deze relatie liep vorig jaar op de klippen.

Vrijdagavond presenteert Beelen op Nederland 3 de eerste aflevering van het muziekprogramma Top of Flop. De revival van de VARA-show van Herman Stok is een idee van Paul de Leeuw, die ook een grote rol heeft in het programma. Beelen: "Ik kende het programma uit de jaren zestig niet, maar Paul wel. Toen gingen we er even voor zitten en voordat ik het wist, gingen we het doen en komt het al op televisie."

Giel en Guilia  (foto: ANP)