Masturbeermarathon in Kopenhagen

Icoon OpmerkelijkNa San Francisco en Londen doet de masturbatiemarathon ‘Masturbate-a-thon 2008’ dit jaar Kopenhagen aan. De organisatrice Pia Struck Madsen organiseert het evenement om zo de taboes rond seksualiteit te doorbreken. Het aangename gevoel als je op je hoogtepunt zit, kan je dus beschouwen als een leuke bijkomstigheid.

"Ik wil met dit evenement mannen en vrouwen van over de hele wereld verzamelen om te spreken over masturbatie. Ondanks de vrijgevochten maatschappij waar we in leven, blijft het een taboe-onderwerp. Door plezier, ontspanning en een seksuele ontdekkingstocht aan te bieden, hoop ik daar wat aan te kunnen veranderen." Madsen, van beroep seksuologe, weet het zeker dat er heilzame effecten zijn op zo’n bijeenkomst. "Elke dag krijg ik op mijn praktijk tal van koppels die kampen met seksuele problemen. Elk initiatief om betere orgasmes te krijgen en seksueel plezier terug te vinden, is dus welkom."

"Als deelnemer krijgt u de keuze uit drie groepen: vrouwen apart, mannen apart of gewoon lekker gezamenlijk. Na een open babbel over masturbatie mag u zich overgeven aan de daad zelf. Ik ben voorlopig nog aan het broeden op enkele verrassingen en pikante details, maar ik kom er wel uit", voegde Madsen toe. Het is nog niet bekend of er uit deze marathon ook kunstwerken voortvloeien. Mensen die zin hebben om met zijn allen een potje te trekken/vingeren; het evenement vindt op 31 mei plaats in Kopenhagen.

Met dank aan Asskicker14 voor de submit.