Naaktfoto's Lieke van Lexmond uitgelekt

Icoon Not Safe For Work (NSFW)Het kerstnummer van mannenblad Playboy moet elk jaar een speciale editie worden. Een bekende Nederlandse vrouw wordt dan gestrikt om zich voor de camera te ontkleden om de mannelijke heterobevolking van ons koude land op te warmen. Het uitlekken van deze foto's is ook haast traditie te noemen, dit jaar is Lieke van Lexmond de klos.

Weblog Drijfzand heeft een aantal van de foto's van Van Lexmond op zijn site gepubliceerd. Lieke van Lexmond is bekend geworden met rollen in Goudkust en Goede Tijden Slechte Tijden en schaatste onlangs in Dancing With The Stars. Voor degene die niet kunnen wachten tot volgende maand om van deze Hollandse schone met een nietje in haar buik te kunnen genieten, veel plezier!

Update 15.28 uur
De uitgelekte foto's verschijnen niet in de kerst-special van Playboy. Dit zei de 25-jarige soapster maandagochtend in het radioprogramma van Edwin Evers op Radio 538.

De foto's zijn volgens de actrice testfoto's die aan het begin van de opnamedag zijn geschoten. "Deze foto's zijn niet goed uitgelicht. Op ťťn foto is mijn hoofd veel te donker. Gelukkig zijn er nog wel beelden van me die supersexy zijn en nog niet op internet staan."

In het gesprek suggereerde Edwin Evers dat Playboy de foto's expres naar buiten brengt. "Het is gewoon een publiciteitsstunt. Kijk, nu hebben wij het er ook weer over!"

Met dank aan lindabalieu en static voor de submit.
Let op: Het plaatsen van de foto's in reacties is niet toegestaan.