Schoolklas verrast door striptease-act

Een moeder uit het Engelse Nottingham wilde haar zoon op zijn zestiende verjaardag verrassen tijdens de les toneelkunst. Helaas voor haar pakte de verrassing anders uit dan verwacht.

Zowel haar zoon en zijn klasgenoten als de leraar werden aangenaam verrast toen er ineens een jongedame de klas kwam binnen gewandeld. Deze vrouw was slechts gekleed in een strak politiepakje.

De 'agente' liet de klanken van Britney Spears uit haar radio komen en begon zich langzaam van haar weinige kledingstukken te ontdoen. Vervolgens ging ze de ondeugende jarige achterna met haar zweepje. Toen de leraar de schrik weer enigszins te boven was gekomen, maakte hij gauw een eind aan de pret.

Ondanks dat de moeder van de jarige de school van tevoren om zijn medewerking en toestemming had gevraagd, was de moeder niet minder verbaasd om de striptease. In plaats van een struise politieagente, zou namelijk een man in gorillapak de jongen komen verrassen.

De school en de autoriteiten van Nottingham hebben het incident in onderzoek. Het is hoogstwaarschijnlijk te wijten aan het amusementsbedrijf waar de gorilla was geboekt. Deze zou namelijk een vergissing hebben gemaakt. Lulliger is het voor degene die een stripteasemeid had geboekt. Deze heeft zich de hele middag moeten vermaken met een man in gorillapak.



De onverwachte striptease zou er ongeveer zo moeten hebben uitgezien


Met dank aan IkWilbert, goobert en Baamert voor de submit.