FOK!radio: Leugens op internet worden ontmaskerd

FOK!RadioVoor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Wikipedia-manipulatie, gejok op Hyves, hoaxen op blogs, valse interviews. Internetjournalist Peter Olsthoorn gaat ze allemaal verzamelen. Hij is vandaag met een site gestart waar hij zijn bevindingen neerzet. Daarnaast zijn er gemanipuleerde foto's te zien. Bezoekers kunnen ook zelf leugens aandragen. FOK!radio praat vanavond met Olsthoorn. Hoe erg is het gesteld met de leugens op internet? Heeft hij al hefitge dingen gevonden? Hoe controleer je eigenlijk of iets een leugen is? Welke bronnen heeft hij? En natuurlijk ook: heeft hij ook leugens op FOK! gevonden? We gaan het hem allemaal vragen. Luisteren dus, vanavond live vanaf 20:00 uur!

FOK! is weer gestart met een speciaal 90s-forum als onderdeel van het Memory-Lane subforum. In FOK!radio vanavond dus ook veel 90s muziek. Natuurlijk kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Martijn zit lekker in Spanje, dus komen er vandaag twee luidruchtige FOK!kers mee presenteren. Als die-hard FOK!radio-fans (op vakantie naar Griekenland namen ze cd's mee met uitzendingen erop) nemen Paultjuuuh en zijn broer Sjoerdjuuuh vanavond plaats achter de microfoon. Je kunt zelf ook meepraten natuurlijk. Kom bijvoorbeeld naar ons irc-kanaal #fokradio. Het kan ook via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive.

Natuurlijk kun je iedere week meekijken in de studio van FOK!radio via de webcam. We roddelen weer met Yvonne. FA shmoopy heeft weer wat scoopies. Blinky legt wel weer een stelling voor.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Terugluisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!