Krijg een auto bij je gsm-abonnement

Icoon OpmerkelijkTegenwoordig is het allemaal mogelijk, 'gewoon' een telefoon bij je abonnement is niks speciaals meer. Videocamera's, tv's, spelcomputers of zelfs heuse computers zijn tegenwoordig de standaard om te krijgen bij het afsluiten van je gsm-abonnement. Het Brabantse bedrijf GSMtrack vond dat het tůch nog een beetje extremer zou moeten kunnen, en biedt daarom vanaf nu de mogelijkheid een nieuwe CitroŽn C1 Seduction te krijgen bij je telefoonabonnement.

Als je bij het gsmbedrijf een tweejarig abonnement van 'maar' 148 euro per maand afsluit mag je voor je abonnementsduur rijden in het ding. Na deze twee jaar moet je de auto weer inleveren. In feite lease je de auto dus voor 148 * 24 = 3 552 euro.

"Ik probeer creatief te zijn", zo zegt ondernemer Dennis Boerekamps van GSMtrack over de actie die volgens hem wel goed loopt. "De auto is niet gratis, het grootste deel van het telefoonabonnement gaat naar CitroŽn"

De auto zelf krijg je dan wel bij het abonnement, maar voor de verzekering, wegenbelasting en uiteraard de benzine zul je zelf toch nog in de buidel moeten tasten. "Ja, dat komt erbij, maar dan rijd je wel twee jaar in een splinternieuwe auto."

Met dank aan ExtendedVersion voor de submit.