'Caroline Tensen is een gangstersletje'

Caroline TensenPresentatrice Caroline Tensen is 'gewoon een gangstersletje'. Die uitspraak komt op het conto van misdaadverslaggever Peter R. de Vries. De Vries reageert in een column op een interview met Tensen, waarin hij een 'matennaaier' wordt genoemd. De presentatrice is boos over beelden uit het televisieprogramma van De Vries, waarin haar goede naam in verband wordt gebracht met de beruchte drugsdealer Henk Rommy, alias de Zwarte Cobra.

Enige tijd geleden liet de misdaadjournalist in zijn programma een filmpje zien van de bruiloft van Rommy. Tensen was hierop te zien als spreekstalmeester. Na deze eerste keer protesteerde 'La Tensen' al tegen de 'schandalige uitzending', maar toen De Vries onlangs in een reportage over Rommy, die in New York werd veroordeeld tot 20 jaar cel, het fragment opnieuw liet zien, sloegen de stoppen helemaal door bij de presentatrice. Peter R. de Vries"Het kwam mij te staan op haar eeuwig durende vijandschap. Als blikken konden doden was ik bij de keren dat ik haar nog tegenkwam direct gecremeerd geweest", schrijft De Vries in een column op zijn website.

Vorige week uitte Tensen opnieuw haar ongenoegen in een interview in Vara TV Magazine. "Maar die Peter R. de Vries heeft mij gewoon genaaid op een manier die niet kan. Onlangs heeft-ie het fragment wťťr gebruikt. En dan blijf je voor mij een matennaaier!", aldus Tensen. Hiermee was voor de misdaadverslaggever de maat vol. "Is het niet waar dat je op die party voor grof geld de boel aan elkaar gepraat hebt, terwijl de misdaadgeur en drugsassociatie er voor een ieder vanaf walmde?", schreef De Vries. "Als ik dan een matennaaier ben, weet ik wat Caroline Tensen is. Een vrouw die zich verkoopt aan een wereldwijd gevreesde drugsdealer is gewoon een gangstersletje."

--
Het bewuste fragment (mediaplayer), met naast Tensen ook Rene Froger.