Lerares had 28 keer seks met 13-jarige

Lerares Rachel HoltEen 34-jarige lerares uit de Amerikaanse staat Delaware is aangeklaagd wegens verkrachting van een minderjarige, nadat ze in ťťn week maar liefst 28 keer van bil ging met een 13-jarige scholier. Een 12-jarig vriendje van het 'slachtoffer' mocht daarbij een aantal keren toekijken, en de vrouw zou de jongens bier hebben laten drinken. Ze is gevangen gezet, en de politie is een onderzoek gestart.

Rachel Holt (foto), de lerares in kwestie, wordt verkrachting ten laste gelegd, omdat in de staat Delaware minderjarigen als te jong worden beschouwd om in te kunnen stemmen met seks. De vader van de jongen heeft aangifte gedaan toen hij achter de 'ongepaste' relatie kwam. Zijn zoon zou hebben gezegd bij een vriendje te blijven slapen, en ging vervolgens naar het huis van de vrouw. Zij zou vervolgens naar het ouderlijk huis van de jongen hebben gebeld, en zich aan de vriendin van de vader als de moeder van het vriendje hebben voorgedaan, om zo het alibi van de 13-jarige te bevestigen.

Holt is onderwijzeres aan een basisschool in het stadje Claymont. De beide jongens zaten in haar klas. Volgens een ouder wilde de lerares graag bij haar pupillen horen, wat zich onder andere uitte in populair taalgebruik. De vrouw was alleenstaand, en gaf sinds ongeveer drie jaar les aan de school.