Charlie Sheen twijfelt over 11-9-2001

Charlie SheenDe beroemde Amerikaanse acteur Charlie Sheen heeft voor ophef gezorgd in Amerika, door openlijk te twijfelen aan de officiŽle verklaring omtrent de gebeurtenissen op 11 september 2001. In het radioprogramma 'The Alex Jones Show' zei Sheen deze week de officiŽle lezing - dat een aantal ''amateurs'' met wat messen vier commerciŽle vliegtuigen kapen en hun doelwitten precies weten te raken - ernstig te betwijfelen. De acteur roept op tot vergaand onderzoek om de waarheid aan het licht te brengen.

Ook CNN liet Sheen deze week aan het woord. Over de aanval op het Pentagon zei hij: ''Ik wil wel eens zien hoe dat vliegtuig al die manoeuvres heeft gemaakt. Het vliegtuig dat zich in het Pentagon boorde, is nooit op camera vastgelegd. Er zijn alleen foto's van het gebouw net voor en net na de inslag. Het is aan ons om de waarheid te onthullen. We zijn dat verschuldigd aan de slachtoffers en hun families.''

Sheen is niet de enige die twijfelt aan de gebeurtenissen van 'nine-eleven'. Complottheorie-denkers beweren op websites dat de Amerikaanse overheid zelf achter de aanslagen zat, om zo angst te creŽren onder de bevolking. Ook zijn er documentaires gemaakt waarin vele vragen gesteld worden over de aanvallen op onder meer de Twin Towers. En het tv-programma Twee Vandaag besteedde vorig jaar nog aandacht aan het relaas van twee oud-ministers, de Brit Michael Meacher en de Duitser Andreas von BŁlow, die het officiŽle verhaal ernstig in twijfel trekken.

-
Video CNN - Showbiz Tonight.
Radio-interview Alex Jones.

Met dank aan t wilmsen, Bregalad, NILATS, Iris en LiZaRdKiNg voor de submit.