Warme Voeten Actie loopt als een speer

Icoon SitenewsDe Warme Voeten Actie op het FOK!forum gaat als een speer en het bedrag loopt maar op en op. De actie loopt nu bijna een week en in die tijd is er al veel gebeurd. De tussenstand op dit moment: 1.711,92 euro.

Zoals gezegd loopt de actie erg goed. Een aantal bedrijven is bereid gebleken een schappelijke prijs te rekenen voor de artikelen. Hans Textiel deed een erg goed bod om sjaals te leveren. Ook voor de sokken is een goede leverancier uit Limburg gevonden, die goede Noorse sokken voor een mooie prijs zal leveren.

De actie loopt zo goed dat er na de sokken Ún de sjaals nog geld over is. Na een poll is gekozen om een warme hap te geven aan Stichting De Goede Herder. Ook daarna is nog geld over. In overleg met de stichting wordt er nu waarschijnlijk doorgespaard voor mutsen.

Mochten er nog FOK!-ers (of niet-FOK!ers) zijn die ook mee willen doen, dan kan dat nog tot zondag 6 november om 12.00 uur. Daarna zal de balans definitief opgemaakt worden. Mocht je ook mee willen helpen, kijk dan even in dit topic op het forum of stuur een mailtje naar ElisaB@fok.nl.