Inbreker belt moeder en vraagt om lift

Icoon opmerkelijk nieuws Nadat de 23-jarige Kevin Tucker zijn klusje in Villa Rica in de Amerikaanse staat Georgia had geklaard, belde hij zijn moeder op via de vaste lijn om te vragen of zij hem kon komen ophalen. De inbreker en zijn 18-jarige compagnon hadden echter niet gezien dat het toestel over een herhalingsknop beschikte, die het laatst gebelde nummer toonde.

De buit van het tweetal bestond uit een gsm, een chequeboek, juwelen en creditkaarten. De bewoner merkte het onbekende nummer op zijn toestel op en besloot dit terug te bellen. Hierop nam de moeder van Tucker op, waarna de man de politie inschakelde.

De moeder bekende tegenover de politie dat haar zoon en zijn vriendin haar gebeld hadden en om een lift naar huis vroegen. De moeder had dit echter vertikt en vermoedde dat het tweetal in een motel was blijven slapen. Dit bleek inderdaad te kloppen en het tweetal kon al gauw worden aangehouden. Ondanks dat ze in het bezit zijn van de gestolen spullen, ontkennen ze de inbraak te hebben gepleegd.