Texaanse schuldig aan afhakken penis

Icoon opmerkelijk nieuwsVoor een rechtbank in Texas is de 49-jarige Delmy Ruiz door de jury schuldig bevonden aan het afhakken van de penis van haar ex-vriend Rene Aramando Nu˝ez (35). De vrouw kwam in oktober 2004 tot haar daad terwijl Nu˝ez lag te slapen. Ze kan tot twintig jaar cel krijgen.

De verklaringen over wat er precies heeft plaatsgevonden lopen uiteen. Nu˝ez was een jaar voor het voorval door een rechter verboden nog contact te zoeken met Ruiz, nadat hij haar herhaaldelijk fysiek en seksueel had misbruikt. De man sliep echter nog regelmatig bij de vrouw, volgens Ruiz om eten en seks te eisen. Nu˝ez beweert dat Ruiz hem had verzocht langs te komen om een aantal papieren te tekenen.

Volgens Ruiz had haar ex-vriend haar ook die avond verkracht en gedwongen tot orale seks. De man ontkent dat. Volgens de aanklager zou Ruiz uit jaloezie hebben gehandeld, omdat ze boos was dat haar ex met andere vrouwen sliep. Nu˝ez herinnert zich niets van het voorval, hij werd piemelloos wakker in een ziekenhuis. Het geslachtsorgaan is nooit teruggevonden. Volgens Ruiz heeft ze de penis uit de tuindeur gegooid en heeft een hond het stuk vlees meegenomen. Chirurgen proberen nog altijd met weefseltransplantaties te herstellen wat mogelijk is.

De 49-jarige Delmy Ruiz is schuldig aan afhakken penis van ex-vriend
Delmy Ruiz en haar advocaat horen het oordeel aan