Lowlanders massaal op zoek naar 'Theo'

Festivalgangers op Lowlands zijn massaal op zoek naar "Theo". Hoewel niemand lijkt te weten wie het is, wordt er overal massaal naar Theo geroepen.

Bij navraag bij het beveiligingspersoneel verklaarden ze dat er waarschijnlijk Theo Maassen mee bedoeld werd. Waarom ze hem zouden roepen was hen ook niet duidelijk. Ander personeel verklaarde dat het een verbastering van: "Leo" zou zijn, wat vorig jaar geroepen zou zijn.

Enkele mensen claimden dat zij degene waren die er mee begonnen waren, en dat daarna iedereen het riep. Ze zouden Theo, een vriend van hen, kwijt geraakt zijn en hem hebben geroepen. Daarna bleken andere mensen het ook te roepen, aldus de festivalgangers. Vreemd genoeg claimden ook andere mensen dat zij er mee begonnen waren. Een gelovige meende dat mensen misschien onbewust God, Theo, aanriepen.

Later werd bij het concert van The Chemical Brothers zelfs door het gehele publiek "Theo, Theo" geroepen. Vooralsnog blijft het een raadsel waarom men massaal Theo aan het roepen is.


Lowlands 2004