[update] Idol Boris toch niet op ??n in Pepsi Chart

Idols-winnaar Boris komt net niet op nummer één binnen in de Pepsi Chart. Nummer één blijft de Amerikaan Eamon met zijn nummer Fuck It.

Vorige week werd nog verwacht dat zijn nummer When You Think of Me op de eerste plaats van de hitparade zou binnenkomen. Dat zou uniek zijn, omdat van het nummer tot vandaag nog geen cd-single verkocht is. Die is pas vanaf vandaag in de winkels verkrijgbaar. Omdat tegenwoordig ook het aantal digitale downloads wordt meegenomen in de berekening van de charts, komt de winnaar van Idols al deze week binnen. Nummer één blijft de Amerikaan Eamon met zijn nummer Fuck It.

Update 13.05
Dagblad De Limburger meldt vandaag dat naast de single When You think of Me binnenkort nog een single verschijnt waarop de stem van Boris te horen is. Het gaat om het nummer When Something's Wrong van de Limburgse groep Down South.

De single zou in eerste instantie gisteren worden uitgebracht, maar na overleg met BMG, de platenmaatschappij van Boris, is dit uitgesteld. "Of zij brengen het uit, en dan wordt het waarschijnlijk juli, of ik doe het zelf op mijn label MCP Records en dan verschijnt het plaatje volgende week al", aldus producer H. Nieskens. De opnamen werden al vóór het Idols-succes van Boris gemaakt.