Politie vindt 200 dieren in woning vrouw

Een vrouw in een buitenwijk van de Amerikaanse stad Milwaukee had het nog wel zo gezellig met haar dieren. De buren vonden de stank echter iets minder prettig en klaagden bij de politie. In het huis vond de politie voorts zo'n tweehonderd dieren, waaronder schorpioenen, alligators en vleesetende kevers.

De politie zocht verder in het huis en vond nog schildpadden, ratten, slangen en zo'n zeventig eenden. De vrouw had de dieren op internet gekocht en wilde ze doorverkopen aan dierenwinkels. In 2000 werd haar vriend al eens veroordeeld, hij zou exotische dieren mishandeld hebben. In zijn appartement werden toen twee woestijnlynxen, een poema, een zilvervos, een luipaard, een varaan, een neusbeer, een chinchilla en een netpython gevonden.

De vrouw voerde haar dieren met karkassen van overreden dieren; in de garage waren dode wasberen, eekhoorns, opossums en konijnen al in verre staat van ontbinding. De vrouw kreeg een dagvaarding wegens bezit van wild buiten het jachtseizoen. In Amerika is tevens het meenemen van dode dieren die je vindt op de weg illegaal.