[update] FOK!Radio van 19 februari (downtime)

Fok! Radio Update 23:11 uur

FOK! ging plat, maar FOK!Radio ging juist de lucht in. Luister hier naar het moment dat het forum platging, het gedicht van Vleermuis en de muziek van TripleM. Luister hieronder de vier uren radio terug:

luister uur 1 (22-23 h)
luister uur 2 (23-00 h)
luister uur 3 (00-01 h)
luister uur 4 (01-02 h)

Originele bericht
FOK! gaat vanavond even uit de lucht. Maar niet alle onderdelen zullen plat gaan. FOK!Radio zal vanavond een extra uitzending verzorgen: De downtime Special! Nolius en SunChaser zullen je vanaf 22:00 uur informeren over de status van de upgrade van de FP en het Forum.

Meteen luisteren?
Dat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio. Daar kun je nu al op inschakelen. Je hoort non-stop muziek met verzoekjes van luisteraars die je via de site van het station kunt aanvragen.

Hieronder vind je de directe luisterlinks:
Winamp
Windows Media Player
Real Player

De inhoud is voor de rest nog een verrassing, maar in ieder geval zal reviewer TripleM aanwezig zijn.

Live verzoekjes aanvragen
Natuurlijk draaien we weer veel muziek. En wel de muziek die door jullie zelf is uitgezocht. Maar dit keer doen we dat niet via een topic op het forum. Je kunt namelijk live tijdens de uitzending een verzoekje doorgeven. Je gaat hiervoor naar ActionRadio.nl. Daar klik je achtereenvolgens op 'muziek' en 'verzoekjes' en geef je aan welke plaat je wilt horen. Wil je nog een speciale vermelding erbij? Dan mail je, nadat je het verzoekje op de site hebt gedaan, naar radio@fok.nl. Let op! Je moet je wel even registreren op ActionRadio.nl, als je dat nog niet gedaan had. De verzoekjes die vanaf 20:00 uur gedaan worden, draaien wij in de uitzending. De verzoekjes die voor die tijd gedaan worden, zullen in het non-stop systeem van ActionRadio terecht komen. De aangevraagde plaatjes waarbij een leuke motivatie gegeven zit, hebben uiteraard voorrang.

FOK!Radio fotoboek!
FOK!Radio heeft nu ook een fotoboek. Hier kun je iedere week nieuwe foto's vinden van de gasten bij ons in de studio. Heb je dus al altijd willen weten hoe een Harrie, Cynix, Portier, Jerruh, ChrisJX, (en vele anderen) eruit ziet? Ga dan snel naar ons fotoboek!

Uiteraard zitten wij tijdens de uitzending op IRC: #fokradio!.