Diana voorspelde in brief eigen dood

McGuyver en CeniuZ hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

diana Volgens Diana's Butler Paul Burrell heeft de prinses haar eigen dood voorspeld. In een handgeschreven brief zou ze over een moordcomplot geschreven hebben.

De brief zou tien maanden voor het fatale ongeluk, waarbij Diana, haar vriend Dodi en de chauffeur omkwamen, zijn geschreven. Zo schreef ze: Deze fase in mijn leven is de gevaarlijkste... XXX is bezig een zogenaamd ongeluk voor te bereiden met mijn auto, een remdefect en zwaar hersenletsel, om zo de weg voor Charles vrij te maken om te trouwen.(Oktober 1996).

In de brief zou volgens de 'Daily Mirror' ook de naam van de schuldige staan, maar om juridische redenen wilde de krant de naam niet publiceren. Waarom Burrell de brief zo lang heeft achtergehouden is nog onduidelijk.

Volgens een handschriftkundige, ingezet door The Times, is de brief geen vervalsing. In de brief bedankt Diana Charles voor het verpesten van haar leven. Vrienden achten het echter onmogelijk dat Diana zo'n brief heeft geschreven en aan Burrell heeft gegeven.

De vader van Dodi, Mohammed al Fayed, is al jaren overtuigd van een moordcomplot op zijn zoon en Diana. Hij vraagt nu om een volledig en openbaar onderzoek naar de dood van beiden. De Engelse en Franse autoriteiten melden dat er geen plannen zijn voor een onderzoek.