Formule 1: Verstappen mogelijk naar Jaguar

hanpeters en bordewolf hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Met behulp van het computerprogramma Photoshop, waarmee je onder meer trucagefoto's kunt maken, zijn de namen van de sponsors van Jos Verstappen al aangebracht op de groene race-overall van Mark Webber. Jaguar hoopt zo de sponsors van Verstappen te verleiden. De foto's werden tegelijkertijd met een openingsbod bekend gemaakt.

Vooralsnog is de hoogte van het bod volgens het Algemeen Dagblad nog geheim. Toch was Trust, ťťn van de grootste sponsors van Verstappen, positief. Zo zei Trust-baas Michel Perridon : "Met nog een of twee kleinere sponsors er bij, zou het in mijn ogen moeten kunnen lukken."

Perridon maakte al eerder bekend dat Trust in ieder geval het sponsorbudget voor Jos Verstappen fors zal verhogen. De topman van Trust verwacht dan ook dat Jos bij Jaguar aansprekende prestaties neer zal kunnen zetten. Voorwaarde voor het verhogen van het sponsorgeld is wel dat hij de beschikking krijgt over gelijkwaardig materiaal. "Jos zegt dat hij minstens even snel is als de AustraliŽr Webber. Dat kan hij dan mooi laten zien."

Voor meer Formule 1 nieuws, zie FOK! F1manager.