[update] Tweede uitzending van FOK! Radio

Update 22:00 uur

Zojuist is de tweede uitzending van Fok! Radio afgelopen. Het eerste uur liep niet helemaal soepel aangezien er wat servers uitvielen, maar uiteindelijk werd dat snel opgelost!

Je kunt de uitzending terug horen in mp3. Hier klik hieronder om te downloaden:

Inmiddels zijn de uren te downloaden.
Uur 1 en Uur 2 kun je hier downloaden.

Wil je ook op de radio laten horen wie je bent? Stel jezelf dan net als seriewoordenaar (vorige week) en Roofie (deze week) voor op Fok! Radio. Mail je username en (vaste) telefoonnummer naar nolius@fok.nl!

Wil je nog luisteren naar het internet radiostation Protune Live Radio dan kan dat op de volgende manieren:

Hoe kan ik luisteren?
Dankzij hulp van allerlei mensen kunnen we veel luisteraars tegelijk laten luisteren. Sommige servers doen het nu meteen al, sommige worden vanavond tijdens de uitzending aangezet. Om te luisteren moet je Winamp, Real Player of Windows Media Player hebben. Voor die twee laatste moet je even op Protune.nl kijken. Heb je Winamp? Dan kun je meteen luisteren door hier te klikken. Lukt dat niet? Klik dan op een van deze servers:
Server 1 (via Jenthosting.com)
Server 2 (200 luisteraars via Sytes.net)
De stream is op 128 kb/s kwaliteit. Kom je niet op een van deze servers? Dan zitten deze helaas vol. Toch kun je de uitzending nog horen want deze komt achteraf in MP3 op de frontpage te staan.

Reageren?
Wil je reageren op de uitzending? Dan kan dat via een speciaal topic op het forum. Daarnaast kun je een speciaal bericht op onze voicemail achterlaten via nummer 06 - 458 66646 (normaal tarief) of een mail sturen naar nolius@fok.nl als het om Fok! Radio gaat of info@protune.nl als je wilt reageren op het radiostation Protune Live Radio.

Wil je meer weten over de uitzending? Kijk dan hier!

Veel luisterplezier!!