Nieuwste Matrix-trailer online te bekijken

De nieuwste trailer van het tweede deel van The Matrix is online te bekijken en wordt nu al de trailer van het jaar genoemd. Om ervoor te zorgen dat iedereen de trailers kan bekijken heeft filmmaatschappij Warner Bros extra servers online gezet.

De bijna drie minuten durende trailer laat veel nieuwe beelden zien. In navolging van het eerste deel zien de stunts en special effects er opnieuw revolutionair uit. Naast een aantal stunts en effecten zijn ook nieuwe personages en locaties te bewonderen.

Warner Bros richt zich dit jaar geheel op de twee Matrix-films. De filmmaatschappij verwacht met deel twee het dubbele aantal bezoekers te kunnen trekken. Mede door het succes van The Matrix op DVD en video is de doelgroep veel groter geworden, zo liet Warner weten.

Volgens verschillende bronnen zal de nieuwste trailer van de Lord of the Rings 3 aan The Matrix Reloaded worden vastgeplakt. Het is al bevestigd dat er aan het einde van The Matrix Reloaded beelden van het derde deel van The Matrix te zien zullen zijn.

The Matrix Reloaded is de opvolger van het succesvolle eerste deel uit 1999. Op 15 mei zal deel twee in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Deel drie, The Matrix Revolutions, wordt in november 2003 verwacht.


The Matrix Reloaded & Revolutions zullen weer volle zalen trekken.