Borstverstevigende dansen voor Thailand op Valentijnsdag

Het ministerie van Volksgezondheid in Thailand gaat op Valentijnsdag speciale borst-verbeterende danseressen inzetten om te demonstreren hoe vrouwen hun boezemlijnen kunnen verbeteren zonder vervelend zittende en meestal dure beha's te gebruiken.

Onderzoek van de afdeling Medicijnen heeft aangetoond dat veel Thaise vrouwen door de media met dames geconfronteerd worden die een mooie boezem hebben. Hierdoor vinden de vrouwen hun eigen boezem niet mooi.

Directeur-generaal Pennapa zegt: "Veel vrouwen zijn zich er niet van bewust dat een juiste maat beha, en regelmatig borstverstevigende dansen uitoefenen hun wens waar kan maken".

"Daarom trainen we twaalf paar instructrices hoe ze goed voor hun boezem kunnen zorgen. Vanaf Valentijnsdag zullen we ze daarvoor in gaan zetten", vervolgt Pennapa.

Veel beha's op de markt zijn ongeschikt voor Thaise vrouwen, en het kan schadelijk zijn als ze voor langere tijd een beha van de verkeerde grootte dragen.

Elk dans-team zal uit een kleinborstige en grootborstige instructrice bestaan, om borst-verbeterende danslessen op grote sportcentra te geven.