Voetbal : Feyenoord in de problemen

De Rotterdamse voetbalploeg Feyenoord wordt in de aanloop naar de belangrijke Champions Leaguewedstrijd tegen Bayern München, geplaagd door een ware blessuregolf.
Drie basisspelers zijn momenteel twijfelgevallen bij de ploeg van Bert van Marwijk: Doelman Edwin Zoetebier, linksback Tomasz Rzasa en schaduwspits Tomasson.
Van dit drietal is Tomasson het grootste vraagteken.
Vleugelspeler Kalou is zelfs in Rotterdam geblesseerd achtergebleven.
Bovendien is de aangewezen vervanger voor Rzasa, Ramon van Haaren, ook geblesseerd.
Daar bovenop komt ook nog eens de schorsingen van de Haan en van Hooydonk.

Van Marwijk wil geen risico nemen met zijn geblesseerde spelers. ,,Ik besef dat we alleen nog een hele kleine kans op de tweede ronde van de Champions League houden wanneer we winnen van Bayern München. Daar moeten we dus ook voor gaan. Ik weet echter ook dat we volgende week tegen Spartak Moskou in ieder geval Europees voetbal veilig kunnen stellen'', doelde hij op een derde eindklassering in de poule die recht geeft op deelname aan de UEFA-beker, die Feyenoord nog wel in eigen hand heeft.

,,Dat is ook wat waard. Bovendien is de competitie belangrijk. Tomasson, Rzasa en Zoetebier spelen daarom alleen wanneer de medische staf dat verantwoord acht.''

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Zoetebier; Collen, Van Wonderen, Van Gobbel en Rzasa; Emerton, Bosvelt, Van Gastel, Ono en Paauwe; Tomasson (Elmander).