Testament WTC terrorist gevonden

E_Cartman had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Mohammed Atta, van wie wordt aangenomen dat hij de leider was van de kapingen op 11 september, heeft een testament achtergelaten waarin hij de wens uitspreekt om alleen begraven te worden naast "goede moslims". Ook staat in het testament dat eenderde van zijn geld moet worden gedoneerd aan armen.

Het testament, nu in het bezit van het Duitse blad Der Spiegel, is op echtheid getest. Atta liet het document achter in zijn reistas. De tas werd op 11 september gevonden in het Logan Airport in Boston, waar het per ongeluk achterbleef, in plaats van te worden geladen in het toestel van vlucht 011 van American Airlines. Dit toestel boorde zich in de noordelijke toren van het WTC.

Mohammed Atta spreekt in het testament de wens uit dat degenen die hem begraven, bidden dat hij in de hemel komt. Zwangere vrouwen en "onreine" mensen mogen niet bij zijn graf komen en niemand mag ook maar enig blijk van verdriet tonen. Na zijn begrafenis moeten vrouwen worden geweerd van het graf.

Uit het testament van Atta, dat dateert uit 1996, blijkt tevens dat hij zich al jaren voorbereidde om te sterven in naam van de islam. Hij wil volgens moslim-traditie worden begraven naast "goede moslims" en met zijn gezicht naar het oosten, in de richting van Mekka.