Van Duin geeft toch geld voor domeinnaam

R@b had ons via de newssubmit het volgende te melden:

André van Duin die deze de week het domein www.dikvoormekaar.nl terugeiste van Marja Visser, heeft nu toch het volledig door haar geëiste bedrag van ruim 3000 gulden betaald.
In eerste instantie wilde de advocaat van Van Duin niet meer dan 90 gulden betalen voor het domein, waar Visser al 2 jaar lang een site voor dikke mensen op runde. Volgens Visser voelde zij zich geïntimideerd door de actie van Van Duin's advocaat, waardoor zij de domeinnaam teruggaf. De Telegraaf besteedde hier in een groot stuk op de voorpagina aandacht aan.
Hierna kwamen er op usenet en in de media talloze boze reacties los van mensen die deze manier van handelen door Van Duin en diens advocate, mevrouw mr. M. Th. Aanstoot, veroordeelden. De Hagenaar Rodrique Hallema opende zelfs een site www.dikvoormekaar.tv waarop hij zijn ongenoegen over de gang van zaken uitte.
Veel mensen stoorde zich aan de intimiderende wijze waarop het domein werd teruggeëist. Bovendien had Van Duin eerder deze maand in Netmagazine laten optekenen: "Toen we de domeinnaam dikvoormekaar.nl wilde aanvragen kwamen we er achter dat iemand die al had ingepikt. We hadden hem wel terug kunnnen krijgen, maar ach, die mensen deden het al zo lang en het maakt me niet zoveel uit. We hadden al dikvoormekaar.com, dvmk, andrevanduin en ga zo maar door. Wat moet je er allemaal mee?".
Ook werd het vreemd gevonden dat Van Duin met al die domeinen als 'dikvoormekaarshow.nl' en 'dikvoormekaar.com' niets deed. Bovendien staat er op Dik VoorMekaar Show en bij de tros al een site.

Dinsdagmiddag verschenen er ineens onaangekondigd twee Telegraaf-journalisten voor Marja's deur, die meldden dat André van Duin onderweg was naar het Amsterdamse Hilton. De journalisten kwamen Marja ophalen om een dikke fles champagne te drinken met André, en een mooie foto voor in de krant te maken, omdat van Duin de problemem met haar wilde oplossen. Marja Visser liet na afloop van dit gesprek weten dat Van Duin onmiddellijk de door haar verlangde 3200 gulden op haar rekening heeft gestort.

Zal in eerste instantie wel weer een onbehouden actie van die advocate zijn geweest.