Vruchtbaarheidsalarm op je gsm

Achtbaan Startpagina had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Nooit een ster in hoofdrekenen geweest, maar toch willen weten wanneer je de meeste kans maakt een nakomeling te produceren? Dan laat je je mobieltje toch piepen als het zover is.

Het kan allemaal bij Zappybaby. In Nederland nog niet verschenen, maar bij onze Zuider- en Oosterburen een populaire site. Behalve allerhande informatie voor (toekomstige) moeder en kind, kun je sinds kort ook laten uitrekenen wanneer je (als vrouw, sorry heren) het vruchtbaarst bent –volgens je cyclus dan-. Vervolgens stuurt de site (gratis) een smsje als het zover is.

De blijde boodschap kan overigens ook naar de vader in spe worden gestuurd. Op die manier weet hij wat hem bij thuiskomst te wachten staat en kan hij op tijd het geplande biljart-avondje afzeggen.

De service van Zappybaby is in het leven geroepen omdat ‘De preconceptionele fase al spannend genoeg is en de stress die je opbouwt als je zelf gaat rekenen de kans op bevruchting verkleint.’

Dus mocht je binnenkort in Antwerpen of Berlijn lopen en ergens een sms-piepje horen en de ontvangers van het berichtje het eerste de beste hotel in zien duiken, dan weet je in ieder geval wat er aan de hand is.