Oh Nederland (Van Gogh vermoord)

Het is zover. Nederland is compleet verloederd en verworden tot een staat waarin het blijkbaar onmogelijk is nog je mening te uiten. Een verloederingsproces dat al een aantal jaren aan de gang is, maar na twee brute extreem-idealistische moorden in een stroomversnelling terecht is gekomen.

Vochten onze voorvaderen nog voor een vrije mening is het diezelfde vrije mening die hier in het gedrang komt. Op politiek Den Haag hoeven we niet te rekenen, want die willen alleen maar 'om tafel' gaan zitten met moslim-extremisten en ander achterlijk tuig, en sorry hoor maar met een kop thee en wat gelul over koetjes en kalfjes gaan we er niet komen. Als het zo simpel was geweest hadden onze voorouders die manier van vechten voor je rechten ook wel uitgedokterd.

Nee, het stadium van 'om de tafel gaan zitten' zijn we allang voorbij. Nederland beseft dat volgens mij inmiddels dondersgoed, maar ik durf er geld op in te zetten dat het kabinet Balkellende het aan de nodige ballen ontbreekt nu eindelijk eens spijkers met koppen te slaan en hard in te grijpen waar dat nodig is. En toch zullen ze op een gegeven moment geen andere mogelijkheid meer hebben. Voor veel Nederlanders begint de maat echt vol te raken en als daar nog een paar druppeltjes bijkomen kon de emmer weleens overstromen. Nederland is een klein drempeltje verwijderd van een massale burgeropstand. Burgers die het zat zijn geterroriseerd te worden door een stel hersenloze onverlaten, burgers die het zat zijn elke dag over hun schouders te moeten kijken en burgers die niet bang hoeven te zijn hun mening te uiten.

911 dagen geleden ging Nederland terug naar de middeleeuwen en waar we net dachten daaruit omhooggekrabbeld te zijn worden we allemaal weer even bruut met onze neus op de feiten gedrukt. We zitten nog steeds in die middeleeuwen. We kunnen in Nederland niet meer openlijk voor onze mening uitkomen. Politiek gezien niet, maar zeker niet uit een maatschappelijk veilig oogpunt.
Maar weinig mensen hadden en hebben de durf van Fortuyn en Van Gogh en dat zullen er alleen maar minder worden; zeker als de enige stappen die worden ondernomen wederom inhoudelijk niet veel meer zijn dan het uitspreken van afschuw en een relatief milde gevangenisstraf.
Misschien wordt het eens hoog tijd dat de burgers zich ermee gaan bemoeien en, net als onze voorouders, écht opkomen voor onze rechten. Ons recht op veiligheid en vrijheid van meningsuiting.
Al geruime tijd is bekend dat van Gogh met de dood werd bedreigd op internet, en voor justitie zou het een relatief fluitje van een cent moeten zijn te achterhalen wie daar achter zat. Maar nee, waarom zou justitie zich daar in vredesnaam mee bezig houden als er nog zoveel mensen hun auto half op een stoepje parkeren ?

Kom op mensen, wake the fuck up and smell the fucking coffee. Wederom zal er niets gebeuren om dit in de toekomst tegen te gaan, wederom zal er worden opgeroepen vooral geen conclusies te trekken en te beseffen dat het om één geesteszieke man gaat.
Ik ben persoonlijk van mening dat dat absoluut niet het geval is, en dat er achter deze man een waar leger aan mede-extremisten schuilt die niets zullen nalaten ons het recht op de vrije meningsuiting, de emancipatie en de vrijheid in het algemeen af te nemen.
Fortuyn was de eerste bekende Nederlander, van Gogh is zijn troonopvolger en daartussenin waren nog vele tientallen slachtoffers die voor de meesten van ons naamloos zullen blijven. Nederland is aan het sterven en zolang we onszelf voorhouden dat we dit kankergezwel onder een kop thee uit onze samenleving kunnen praten zal dit lang langzaamaan uitmergelen, tot het nog slechts een schim is van haar ooit zo trotse ruimdenkendheid. Uiteindelijk zal Nederland haar laatste adem uitblazen en zal Nederland niet meer zijn dan een deelstaat van extremisme, geweld en onderdrukking.
We zijn hard op weg Nederland vakkundig de strot om te draaien. En zolang niemand zich geroepen voelt in te grijpen en het volk op z'n luie reet voor de tv blijft hangen in plaats van in de barricades te springen zal er niets verbeteren.

De verloedering, vergiftiging en verkankering van Nederland zet zich door en na 6 mei is er met 2 november nóg een zwarte dag aan de Nederlandse geschiedenis toegevoegd. Nog 363 data te gaan.

Theo, ik had bewondering voor je durf, je inzet en je talent. Je arrogantie, je zelfspot en zelfreflectie. Ik hoop dat je niet voor niets bent gestorven en dat Nederland nu echt een keer wakker wordt geschud en iets DOET voordat het écht te laat is.

Nederland; wat ben je toch een ongelofelijk KUTland geworden.