Column: De randdebielen op FOK!

Hoe debiel zijn FOK!kers? Vraag jij je dat wel eens af? Nou in dat geval, die vraag is snel beantwoord. Het zijn namelijk een stelletje bosmongolen bij elkaar. Geloof je me niet? Neem nu alleen al de moderators! Stuk voor stuk stumpers die in het echte leven geen normaal sociaal contact kunnen maken en daarom met veel machtsvertoon jou vertellen wat je doen moet en vooral wat je laten moet. Ze menen ook maar het flauwste benul hebben van wat er speelt in de samenleving. Tegelijkertijd weten ze niets en met dit gebrek aan kennis toetsen zij jouw reacties. En als het hen niet aanstaat, wat in de meeste gevallen betekent dat ze je gewoon niet begrijpen, dan wissen ze jouw bericht of gooien je topic dicht. En probeer niet een discussie met hen aan te gaan want dat is zinloos. Ze schermen namelijk altijd met de FAQ en de policy, een zelfbedacht rijtje met rare regeltjes waarachter ze zich dan lekker veilig kunnen verschuilen.

Boven deze verzameling sukkels met tijd teveel heb je de FA's. Drie bejaarde mensen met tijd teveel. Ja ook Breuls is bejaard, hij ziet er misschien jong uit, maar hij heeft een oude geest. Zij bepalen wie er van het forum wordt geschopt. En dat zijn er dagelijks heel erg veel. Ligt het dan aan die users hoor ik je denken. Nee natuurlijk niet. Cynix, Yvonne en Breuls scheppen er genoegen in om mensen op de bonnefooi van het forum te trappen. Nee, hun vriendjes worden natuurlijk niet geband. Er is een hecht clubje rondom de FA's die de drie zelfgekroonde koningen van de onderwereld zijn, mensen waar zelfs Klaas Bruinsma het van in zijn broek zou doen. Ja mensen, als je iets wilt betekenen op FOK! dan moet je je inlikken bij een FA. En het mes snijdt aan twee kanten, want als je een van de FA's likt, word je niet geband. Move over Charlie, berg die blaffers maar op. Want daar komen de FA' s met de banknop.

Heb ik het al gehad over de Admins? Het zijn er maar een paar, maar zij bepalen het beleid op FOK. Kortom, zij zijn de baas hier! Zij bemoeien zich eigenlijk alleen met hun eigen hobby's: Neuken, elkaar pijnigen, zoals kaarsvet over elkaar laten druipen en elkaar optakelen aan tepelringen, en daar foto's van maken. Als je een lekker wijf bent van zestien jaar of ouder dan willen ze graag foto's van je zien, het liefst met dildo's en vingers in plaatsen waar je het liefst users als Vosss, Baukel of Calvobbes stopt.

FOK! zit niet alleen figuurlijk vol met randdebielen, ook letterlijk! Klik eens een willekeurig topic aan in Relatie en Psychologie. Je struikelt over de Oxazepam- en Ritalinslikkers. Als je geen Bordeline of op zijn minst ADHD hebt, hoor je er al niet bij. Zonder bipolaire stoornis heb je eigenlijk niets in R&P te zoeken. Je hebt tegenwoordig zeventienjarige pubers die denken dat ze doodgaan als ze hun vriendje of vriendinnetje even niet zien. Oh, hij gaat op vakantie en ik zie hem een week niet. So what. Je bent pas zeventien of achttien en de relatie gaat toch binnenkort uit omdat zij iemand tegenkomt die meer volwassen is, of omdat hij iemand tegenkomt die wel wil pijpen. Dit zijn de nieuwe idioten in R&P, maar ook zij zullen snel merken dat je op zijn minst moet krassen in je been en armen om er bij te horen.

Dan dat Seksualiteit. Steeds weer weten ze voor elkaar te krijgen de meest frigide moderator daar onder te brengen. Kijk, je hoeft van mij als mod echt niet dagelijks met een dildo in je kont te lopen of je door een voetbalteam te laten nemen. Maar een beetje affiniteit met seks is wel een pré lijkt mij.

Seks is fun, tenminste dat moet het zijn. Helaas begrijpen de meeste users dat niet in dit subforum. Komt er weer een die vraagt hoe je een jongen moet afzuigen en of sperma inslikken ongezond is. Je moet het uitproberen trut, seks is iets dat je leert in de praktijk, niet van zo'n stom forum.

Jammer trouwens dat het maar een virtuele ontmoetingsplaats is. Wat zou ik graag willen dat ONZIN een echt gebouw is, met al die baggerusers bij elkaar. Want dan konden we dat pand met al die mongolen opblazen. In Onzin denken ze dat hun grapjes en gedachtes leuk genoeg zijn voor een eigen topic. Ik kan jullie uit de droom helpen. Al die baggertopics in Onzin voegen nog minder toe aan dit forum dan het FOK!eiland. Daar heb je een groepje pubers bij elkaar die denken dat ze deelnemen aan een rollplaygame, maar in feite hebben ze niet door dat hun eigen leventje zo saai is dat ze een spannender bestaan op een zogenaamd eilandje nabootsen. Zielig ja, maar goed, de Jostiband heeft ook maar een beperkt aantal mensen nodig om de triangel te bespelen.

Rest de vraag natuurlijk waarom ik hier al bijna vier jaar rondhang. Goede vraag. Rondhangen op FOK! is in ieder geval goedkoper dan therapie en dure pillen. Want de beste therapie is natuurlijk nog altijd humor. En als je een beetje door de topics heenleest valt er genoeg te lachen. Maar de belangrijkste reden dat ik hier rondhang is natuurlijk dat ik hier niet zo opval, als mede bosmongool zijnde.