FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van dinsdag 3 april 2001

Sjello voor de rechter

UPC heeft Sjello.nl voor de rechter gedaagd. De eigenaars van Sjello.nl moeten het domein overdragen aan UPC. Dat eist het kabelbedrijf woensdag voor de rechtbank in Den Haag. UPC vindt dat de website te veel op die van internetdochter Chello.nl lijkt. Het is dan ook een parodie op de website van Chello.

De eigenaar van Sjello was dinsdag niet voor commentaar bereikbaar maar tegen de internetnieuwsdienst Planet Multimedia zegt hij zonder advocaat voor de rechter te verschijnen. De voorbereidingstijd om rechtsbijstand te regelen zou te kort zijn. Bovendien vinden de makers ,,het niet eerlijk vele duizenden guldens te betalen aan een advocaat ten behoeve van Chello''.

De makers bereiden bezoekers alvast voor op een negatief oordeel van de rechter. Op de pagina waar gebruikers een e-mailadres kunnen aanvragen, waarschuwen zij dat adres niet als volledig vervangend te gebruiken. ,,De kans bestaat dat wij dit domein kwijtraken

Op Sjello.nl worden onder meer de actuele prijstijgingen van Chello aan de tand gevoeld. De makers van de site zitten overigens ook achter slownera.nl, zonniet.nl en Hetnetniet.nl.

Michael en LaToya Jackson één persoon?

Als je veel geld wilt verdienen moet je nu een grote gok wagen. In Engeland is een pooltje (500-1) gestart met de inzet dat Michael en LaToya Jackson één en dezelfde persoon zijn.

Gokker Terry Brooks heeft bijna 300 gulden ingezet, zo meld de Sun. Vele mensen beweren Michael en LaToya nog nooit samen te hebben gezien. Ik ben er al jaren van overtuigd dat Michael en LaToya dezelfde persoon zijn. Iedere keer als Michael een operatie ondergaat om lichter te worden, wordt LaToya ook lichter. Daarnaast lijken hun stemmen heel erg op elkaar", zo verklaart Brooks.

Een woordvoerder voegde toe: "Ik denk dat deze weddenschap echt een goudmijntje is. Terry heeft gewoon gelijk! Het enige wat hij nu moet doen is het ook daadwerkelijk bewijzen. Maar zeg nu zelf: heb jij ze ooit samen gezien?"

Kankeronderzoek via screensavers

Als je een handje mee wilt helpen met het onderzoek naar het medicijn tegen kanker, kan je nu een speciale screensaver downloaden. Als de computer niet wordt gebruikt, begint het programma medische gegevens te verwerken.

De computers moeten wetenschappers van de Universiteit van Oxford helpen om 250 miljoen moleculen te onderzoeken. ,,Dat red je zelfs met een supercomputer niet'', aldus de Oxfordse prof. Graham Richards dinsdag in dagblad The Guardian. ,,Maar als je een miljoen pc's aan elkaar verbindt, heb je enorm veel vermogen.''

Gebruikers die de screensaver op Ud.com downloaden, zien moleculen in driedimensionaal over het scherm roteren. Tegelijkertijd doet de computer het onderzoek. Zodra dat is afgerond en de computer online is, zendt het de moleculen die veelbelovend lijken terug naar Oxford.

Uit onderzoek blijkt dat computers op kantoren slechts 20 procent van hun capaciteit gebruiken. Daarom nam de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA al eerder een vergelijkbaar systeem in gebruik. Daarbij kunnen vrijwilligers hun computer laten gebruiken bij onderzoek naar mogelijk buitenaards leven.

Speciale foyer voor vrouwen in Japan

De vrouwelijke leden van het Japanse parlement hebben sinds deze week een eigen foyer. In de foyer, waar de kleur roze overheerst, kunnen de vrouwelijke parlementsleden en hun medewerksters elkaar in een informele sfeer ontmoeten, maar ze kunnen er ook een dutje doen.

Het parlement telt sinds de verkiezingen van juni jl. 35 vrouwen, tien meer dan voorheen. Tot de inrichting van de foyer werd besloten omdat er te weinig faciliteiten voor vrouwen in het parlement waren, zegt woordvoerder Yumiko Ikeda. Ook het aantal damestoiletten in het gebouw is onlangs uitgebreid.

Maar het blijft feest voor de Japanse vrouwen; sinds vorige maand hebben vrouwelijke parlementsleden recht op zwangerschapsverlof.

Rutger Hauer in de prijzen als regisseur

The Room, het regiedebuut van Rutger Hauer en Erik Lieshout, is dinsdag op het mondiale Festival du Film de Paris beloond met de Prix Jury Court-Métrage voor beste korte film.

The Room is een verfilming van de debuutroman De Kamer van Hary Mulisch, die hij in 1946 schreef. De hoofdrollen zijn voor Rutger Hauer zelf en Martijn Hattemink. De film was de beste uit 30 andere films.

Naakte man verstoort Kamerleden

De vergadering van de Tweede Kamer is vandaag tijdens het wekelijkse vragenuurtje korte tijd geschorst omdat een naakte man "you are killers" schreeuwend over de publieke tribune liep.

Nadat Kamervoorzitter Van Nieuwenhoven de vergadering korte tijd had geschorst, werd de man door het beveiligingspersoneel afgevoerd. Later bleek het om een geestelijk verwarde man te gaan die de aandacht van een minister wilde vragen.

Met dank aan Kayuk voor de tip!

Big-Brother deel 3 komt op TV

Goed nieuws voor de Big-Brother adepten op Fok, anderen kunnen dit bericht wellicht beter overslaan.

Big-Brother deel 3 gaat definitief door. Vanaf september is het programma weer op de Nederlandse televisie te zien. Eerste gegadigde om het uit te zenden is Yorin, die toen de zender nog Veronica heette ook deel 1 en 2 uitzond. Mocht Yorin toch af laten weten, dan zijn er genoeg andere omroepen die het programma graag overnemen.

John de Mol, van de week aanwezig op op de tv-beurs MIPTV in Cannes, wil absoluut een deel 3 op de tv brengen. Het programma en de formule zullen wel een aantal veranderingen ondergaan, maar daarover wil de Mol verder nog niks kwijt.

Een woordvoerster van Yorin meldt dat het nog niet honderd procent zeker dat Big Brother 3 op Yorin (de HMG-opvolger van Veronica) is te zien. Er wordt nog onderhandeld. Als de partijen er niet uitkomen, kiest De Mol zoals gezegd gewoon een andere omroep uit het rijtje gegadigden. Het 'oude' Veronica, dat momenteel probeert om in samenwerking met SBS een nieuwe zender in de plaats van Fox te brengen, zou zeer geïnteresseerd zijn.

Voorlopig moeten we het echter nog doen met starmaker en Big Diet, waarover je kunt posten in ons real-life soap forum.

Staking na pikante e-mailgrap

JaNNeS had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een Britse werknemer is ontslagen nadat hij op 1 april een gemanipuleerde foto naar collega's had gemaild waarop zijn baas was afgebeeld met gewichten aan zijn ballen.

Zijn collega's vinden het ontslag onterecht en hebben een staking aangekondigd. De ontslagen werknemer was werkzaam als technicus bij de London United bus company. Hij geeft toe de foto vanaf de computer op zijn werkplek te hebben verstuurd. Maar hij vindt het ontslag onterecht omdat de foto na werktijd is verzonden.

Bijenzwerm verwondt 100 mensen

Zeker honderd mensen zijn afgelopen zondag gewond geraakt door bijensteken in een kerk in de Braziliaanse stad Belo Horizonte. Dat melden media in het Zuid-Amerikaanse land maandag.

Negen mensen, onder wie twee kinderen, raakten zwaargewond. Sommige slachtoffers zijn meer dan honderd maal door de insekten te grazen genomen. De reden voor de woeste aanval van de insecten is onduidelijk. Het voorval is niet uniek: Vorige week kwamen soortgelijke berichten uit een Colombiaanse stad.

Melk tijdelijk duurder

De melk wordt duurder. De dagverse consumptiemelk wordt met ingang van aanstaande maandag per liter een dubbeltje duurder. Deze tijdelijke verhoging komt rechtstreeks ten goede aan de getroffen melkveehouders. Dat heeft directeur T. Roos van het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) dinsdag meegedeeld.

De zogenoemde 'boerentoeslag' geldt voor magere, halfvolle en volle melk en karnemelk. De tijdelijke verhoging geldt in principe voor twee maanden. "Supermarktketens staan niet te dringen om prijzen te verhogen, maar dit is een bijzondere situatie", aldus Roos. "Boeren lijden veel financiële en economische schade. Dit is voor hen een steuntje in de rug. Wij hopen dat de consumenten daar begrip voor hebben."

Niet bekend is hoe lang deze verhoging zal blijven.

Werkgever mag soms e-mail inzien

Een werkgever mag soms e-mail van werknemers inzien. De Rotterdamse rechtbank deed deze uitspraak in het geding dat een politiesurveillant tegen haar werkgever had aangespannen.

De korpschef vond inzage in de e-mail noodzakelijk, nadat het vermoeden ontstond dat deze een seksistisch, deels pornografisch karakter had. Dit bleek in onderzoek naar klachten over ongewenst gedrag binnen het politiekorps, waarbij in een tv-programma e-mails van betrokkene in de openbaarheid werden gebracht. Na weigering van betrokkene inzage in haar e-mail te geven, gaf de korpschef toestemming het mailtje te openen.

De rechtbank vond dat onder de gegeven omstandigheden de korpschef gerechtigd was tot deze inbreuk op de privacy.

Veronica baalt: SBS nog niet rond met Fox

Het samengaan van SBS en Fox is nog steeds onzeker. Dat meldde de Volkskrant maandag. SBS heeft veel moeite te bepalen hoeveel Fox nou waard is. Het chaotische karakter van de zender maakt het niet makkelijker. "Van elke serie moet worden onderzocht wat er al eens is uitgezonden, en hoe lang de rechten nog lopen. Dat is erg ingewikkeld, want bij Fox werden series zomaar afgebroken, en dan weer herhaald. Dat is een enorm uitzoekwerk", aldus een woordvoerder van SBS.
Pas als SBS weet wat het van Fox over wil nemen,kunnen de onderhandelingen echt beginnen. De bedoeling is dat SBS samen met Veronica het kanaal gaat exploiteren. Deze zender ziet een en ander gelaten, want het winterseizoen dreigt in duigen te vallen.

Eminem en Britney zwaar overschat

De Amerikaanse rapper Eminem en tieneridool Britney Spears zijn de meest overschatte sterren in showbizzland. Dat blijkt uit een opiniepeiling in het Amerikaanse tijschrift Jane.
Volgens Ananova zouden de nummers van de artiesten de slechtste zijn die ooit in de Amerikaanse hitlijsten zijn verschenen.
Marshall Mathers van Eminem wordt beschouwd als het meest overschatte album. Ook het album 'Oops! I did it again' van Britney Spears werd slecht gewaardeerd. De cd Black and Blue van de Backstreet Boys eindigde op de derde plaats als meest overschatte album.

Daders dodelijke achtervolging in arrest

Chevalric had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Justitie beschuldigt de twee Maastrichtenaren die zaterdagavond in Vilt een dodelijk verkeersongeluk veroorzaakten in eerste instantie van doodslag. Bij dat ongeval kwamen drie jongeren om het leven. Als uit onderzoek blijkt dat de verdachten de auto van de jongeren bewust ramden, is er sprake van moord.

Het tweetal, een vrouw van 21 en een man van 27 ramde na een wilde achtervolging op de Rijksweg Maastricht-Valkenburg vlak voor Vilt een auto met jongelui uit Berg en Terblijt zodanig dat de wagen van de weg raakte en met hoge snelheid tegen een boom te pletter sloeg. Drie van de inzittenden, de achttienjarige Michel Smits, de negentienjarige Michael Loo en de achttienjarige Diana Kleynen uit Reijmerstok waren op slag dood. Anky Coninx (19) uit Berg en Terblijt raakte zwaar gewond aan nek en ledematen. Haar toestand is stabiel, ze is inmiddels door de politie gehoord. De man en de vrouw zitten vast. Ze worden morgen voorgeleid aan de officier van justitie.

In eerste instantie luidt de aanklacht doodslag. Daar kan maximaal vijftien jaar gevangenisstraf op staan. Op moord staat maximaal twintig jaar cel. Persofficier I. van Hilten: "Het is opzet. Als je iemand achtervolgt, weet je dat zoiets kan gebeuren. Als het sporenonderzoek uitwijst dat er bijvoorbeeld totaal niet is geremd, dan praten we over voorbedachte rade, moord.'

De Maastrichtenaren, die in een Opel Omega reden, ergerden zich zaterdagavond tegen half elf eraan dat de bestuurder van de witte Honda maar vijftig kilometer per uur reed. Ze naderden op een gegeven moment de Honda tot aan de bumper en tikten de wagen licht aan. Ofschoon er nauwelijks sprake was van schade werden de jongelui vlak voor de afslag in Amby door de woedende Maastrichtenaren klem gereden en bedreigd. De bestuurder uit Berg en Terblijt, de negentienjarige Michael Loo, kreeg van de mannelijke passagier een klap in zijn gezicht en werd gelast de Maastrichtenaren naar hun woning - het woonwagenkamp in Amby - te volgen om de schade te regelen.
Vlak voor de afslag in Amby reden de jongeren echter rechtdoor de Rasberg op, richting Valkenburg.
Even voor Vilt ramden de Maastrichtenaren bewust of onbewust de Honda. Door de klap tolde de wagen om zijn as en raakte zo hard een boom dat de wagen doormidden brak. De twee Maastrichtenaren werden even later vlakbij de plek van het ongeluk aangehouden. Een afgenomen bloedproef moet uitwijzen hoeveel alcohol ze gebruikten.

Op doodslag staat maximaal 15 jaar gevangenisstraf, voor moord 20 jaar.

Maccers kraken Burger King website

De Britse website van fastfood-keten Burger King is gekraakt door fanatieke aanhangers van McDonalds. Hackers van de KeBab Kru spoorden de bezoekers van de website aan toch maar vooral naar de concurrerende hamburgertent te gaan.

De site van Burger King in Groot-Brittannië draait volgens nieuwssite The Register op een Windows NT-platform. Zoals het zich laat aanzien zijn de beheerders van de website debet aan de kraak. Minder dan een maand geleden werd Burger King op bijna dezelfde wijze aangepakt.

En als voorstander van de Mac vind ik dit natuurlijk buitengewoon terecht!!

China laat VS toe tot bemanning

Peking geeft de Verenigde Staten onmiddellijk toegang tot de 24-koppige bemanning van het Amerikaanse spionagetoestel dat na een botsing zondag met een Chinees gevechtsvliegtuig een noodlanding moest maken op het eiland Hainan.

Dat heeft de Australische minister van Buitenlandse Zaken, Alexander Downer, dinsdag gezegd na een gesprek met de vice-voorzitter van China's Centrale Militaire Commissie, Zhang Wannian.

Amerikaanse diplomaten zouden volgens Downer direct toegang krijgen tot de Amerikaanse marinemensen. Verder heeft China duidelijk gemaakt dat de kwestie via diplomatieke weg zal worden opgelost, aldus de Australische bewindsman.

Slechte tijden voor honden in China

Hondenliefhebbers in de Chinese hoofdstad Peking moeten weer uitkijken. Het stadsbestuur is dezer dagen begonnen met de jaarlijkse registratie van huishonden en alle 'illegale' viervoeters lopen het risico te worden gedood. Veel burgers van de Chinese metropool verdienen te weinig om de hondenbelasting te kunnen betalen, en daarom blijven veel deuren gesloten of duiken hond en baas onder.

Volgens The South China Morning Post (Hongkong) leven er in Peking circa 400.000 huishonden. Slechts ongeveer 90.000 viervoeters zijn ook geregistreerd. In een district van Peking is al een soort arrestatieteam geformeerd om illegale honden in beslag te kunnen nemen bij grommende eigenaren.

Vorig jaar werden in de Chinese hoofdstad uiteindelijk 1600 belastingontduikende honden in beslag genomen. De meesten zijn waarschijnlijk gedood. Circa 1240 mensen gaven hun viervoeter toch maar officieel aan.

Het stadsbestuur noemt de illegale blaffers een gevaar voor de volksgezondheid omdat de dieren veelal niet worden ingeënt of ze worden behandeld door niet-erkende dierenartsen. Peking telt officieel maar 61 officiële dierenartsen, maar in totaal zeker 230 mensen geven zich ervoor uit. De meesten hebben illegale dierklinieken aan de rand van de stad om zo invallen door de politie zoveel mogelijk te voorkomen.

'Rubens Barrichello moet geschorst worden'

Niki Lauda vindt dat Rubens Barrichello voor twee Formule-I-races geschorst moet worden. ,,Hij is een brokkenpiloot die teveel crashes maakt'', vindt de drievoudig wereldkampioen Formule I.

"Hij is te vaak betrrokken bij incidenten. Dat kan geen pech meer zijn." In Sao Paulo ramde Barrichello de achterkant van de wagen van Ralf Schumacher. "Dat was het zoveelste incident", aldus Lauda, tegenwoordig teamchef bij Jaguar. "Ik had tegen hem gezegd: Rubens, jongen, jij bent voor twee races geschorst."

Ralf Schumacher was het met Lauda eens. "Rubens moet gestraft worden voor die onbezonnen actie. Hij moet eens ophouden even snel te zijn als mijn broer. Dat zal hij nooit klaar spelen hoe diep hij het gaspedaal ook intrapt."

Internet in ban van Máxima

De aankondiging van de verloving van prins Willem-Alexander en Máxima Zorreguieta zorgt voor beweging op vele internetsites. Verschillende start- en nieuwspagina's strijden om het grootste aantal links aan te bieden over de Argentijnse en haar prins.

Op Holland-Plaza.nl kunnen Nederlanders elektronische felicitatiekaartjes versturen aan het kersverse paar. Op de site staat bovendien een oproep voor Nederlanders om een foto van zichzelf in te sturen. Hiervan wordt dan een kunstwerk gemaakt dat aan het paar op hun trouwdag wordt aangeboden.

De mediahype rond Alexanders verloofde roept nog niet veel geïrriteerde reacties op. Op www.parodie.nl/maxima staat een onzinbericht over het paar, maar echte anti-Máxima-pagina's zijn nog nauwelijks te vinden. In de meeste nieuwsgroepen en discussieforums zijn de reacties lauw tot positief.

De aankondiging heeft verschillende bedrijven die Máxima-producten via internet willen aanbieden blijkbaar overvallen. De meeste hebben nog geen producten klaar voor verkoop. Een rondgang langs een twintigtal relatiegeschenkensites op internet levert enkel wat oranje rugzakjes en petjes op. "Ach, nu we toch zeer waarschijnlijk het WK voetbal niet halen kunnen we ze tenminste nog ergens anders voor gebruiken", zegt een woordvoerder van E&R Creative Marketing uit Zwolle. Dit bedrijf wil over twee weken via de nieuwe internetsite www.welovemaxima.nl allerlei producten aanbieden die te maken hebben met Máxima.

Wel is sinds het begin van de Máximahype in de zomer van 1999 de merknaam Máxima, of afgeleides hiervan al vele malen gedeponeerd bij het Benelux Merkenbureau in Den Haag. Bedrijven willen de naam gebruiken voor bijvoorbeeld bloemen, kleding, cosmetica, tijdschriften, wasmiddelen en kantoorartikelen. Een parfum met de naam Máxima is inmiddels op de markt.

Hevige gevechten in Bethlehem

In de Palestijnse stad Bethlehem op de Westelijke Jordaanoever zijn maandagavond hevige gevechten uitgebroken. Daarbij kwam een Israëlische militair om het leven. Ten minste zes Palestijnen raakten gewond.

Israëlische tanks vuurden granaten af op het centrum van de stad. Een hotel werd geraakt. Twee etages van het gebouw werden verwoest. Volgens Israël zouden Palestijnse scherpschutters vanuit het hotel hebben geschoten.

Een 19-jarige sergeant van de Israëlische strijdkrachten was eerder op de avond door een Palestijnse sluipschutter doodgeschoten. Bij de gevechten die hierna uitbraken, raakte onder anderen een vierjarig Palestijns meisje ernstig gewond.

Ook in andere delen van de Westelijke Jordaanoever en de Gazastrook was het onrustig en kwam het tot gewelddadigheden tussen Palestijnen en het Israëlisch leger. Volgens de Israëlische radio beschoten Palestijnen de grensovergang bij Erez met granaten.

AZ wellicht op de vuilniswagen

Johan / LWaS had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De selectie van AZ is door de regionale afvalverwerking in Zwolle, kortweg ROVA, uitgenodigd voor een trainingsprogramma achter de vuilniswagen. Dit naar aanleiding van de harde uitlatingen van voorzitter Dirk Scheringa vorige week, die zei dat de selectie maar eens een dag achter de vuilniswagen moest.

"Een belangrijk onderdeel van de dag is de inzameling van huishoudelijk afval", meldt de ROVA. "In veel gebieden zijn de containers vol en wegen soms meer dan zestig kilo. Een jonge belader werkt op één dag al gauw 500 containers weg".
AZ mag zelf een dag uitkiezen.

Aanslag op woonwagenkamp

Johan / LWaS had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Twee mannen uit Markelo zijn zondagnacht in Deventer aangehouden na een aanslag op een woonwagenkamp, gistermiddag. Daarbij werden in een woonwagen verschillende schoten afgevuurd en twee Mercedessen in brand gestoken. Een hond werd dodelijk geraakt.

Er zaten twee mensen in de woonwagen. De 40-jarige bewoner was op het moment van de aanslag niet thuis. Met behulp van een arrestatieteam werd het Markelose tweetal, 25 en 44 jaar oud, zondagnacht op een van de Deventer invalswegen gearresteerd. Ze hadden verschillende vuurwapens bij zich. Het motief is nog onduidelijk. De politie vermoedt dat het om een afrekening gaat.

UPC leidt meer verlies

Johan / LWaS had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Kabelconcern UPC heeft over vorig jaar een aangepast ebitda-verlies geleden van euro 363,2 mln. Dat is een toename met 202% ten opzichte van een jaar eerder. Toen werd een verlies geleden van euro 119,9 mln. De ebitda-graadmeter is een graadmeter waarin rekening gehouden wordt met infrastructuurinvesteringen en is om die reden erg populair bij telecombedrijven.

Dat heeft UPC maandag voorbeurs bekendgemaakt. UPC rekende zelf eerder op een ebitda-verlies van euro 375 mln. Het verlies per aandeel kwam over 2000 uit op 4,56. Dat is hoger dan de verwachting van een verlies van euro 4,33 per aandeel, waar analisten op hadden gerekend. Over 1999 werd nog een verlies per aandeel geleden van euro 2,08.

Speciale munt ter ere van Maxima en WA

Johan / LWaS meldde ons via de newssubmit het volgende:

De Koninklijke Nederlandse Munt slaat een speciale munt ter gelegenheid van de verloving van prins Willem-Alexander en Máxima Zorreguieta. De munt is door de bekende muntontwerper Willem Vis vormgegeven. Het geldstuk wordt geen wettig betaalmiddel.

Op de voorkant staan de portretten van het paar. De keerzijde toont de vlaggen van Willem-Alexander zelf en van Argentinië. De goedkoopste versie van de munt gaat f 12,95 kosten. De munt zal ook in goud en zilver verkrijgbaar zijn.

Hingis wijst stalker aan

LWaS had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Zwitserse tennisster Martina Hingis heeft maandag voor een rechtbank in Miami de man aangewezen die haar vorig jaar zou hebben achtervolgd. De verdachte van de stalking, de 45-jarige Australiër Dubravko Rajcevic, werd een jaar geleden gearresteerd.

De man viel Hingis voordurend lastig door haar te achtervolgen, haar brieven te sturen en verscheidene malen bij haar huis te verschijnen.

Volgens de advocaat van de verdachte viel het allemaal wel mee. Rajcevic zou Hingis geen liefdesbrieven en bloemen hebben gestuurd. Hingis beweert het tegenovergestelde. Ook justitie in Miami gelooft dat Rajcevic haar bestookte met brieven en telefoontjes. Mocht de rechter hem schuldig verklaren, dan hangt de man een maximumstraf van een jaar cel boven het hoofd.

Douanier smokkelt cocaïne

Volgens LWaS is een medewerker van de Britse immigratiedienst is op het Londense station Waterloo aangehouden met zeven kilo cocaïne in zijn tas. De man, die werkt in de terminal van de internationale flitstrein Eurostar, werd vrijdag gepakt, aldus de politie. Zij schat de straatwaarde van de drugs op 1,7 miljoen gulden.

Tegelijk met de aanhouding van de douanier zijn in dezelfde zaak in andere plaatsen nog twee mannen aangehouden. De Britse politie kreeg hulp van zowel de Nederlandse als de Belgische autoriteiten.

De aangetroffen drugs zouden via ons land en België naar Groot-Brittannië worden gesmokkeld.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
special
Random Pics van de Dag #1254
special
Random Pics van de Dag #1253
©FOK.nl e.a.