FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van woensdag 4 april 2001

Sex.com terug naar originele eigenaar

Een Amerikaanse rechtbank heeft een verspreider van pornografie die de internetdomeinnaam sex.com had ingepikt, veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van 65 miljoen dollar. De federale rechter James Ware achtte bewezen dat Stephen Cohen zich schuldig heeft gemaakt aan fraude en vervalsing.
De rechtbank heeft beslist dat Stephen Cohen alle rechten op de sex.com domeinnaam moet overdragen aan Gary Kramen, een ondernemer uit San Francisco die de domeinnaam als eerste registreerde in mei 1994.

Bij de uitspraak van de rechter, die dinsdagavond laat (lokale tijd) naar buiten werd gebracht, zit ook een arrestatiebevel tegen Cohen. Hij moet vastgezet worden totdat hij al zijn bezittingen heeft overgedragen aan de rechtbank.

Cohen werd al eerder veroordeeld wegens fraude en woont in het Mexicaanse Tijuana. Hij heeft zijn miljoenen ondergebracht op buitenlandse bankrekeningen, aldus de advocaten van klager Gary Kramen, de legitieme eigenaar van het internetdomein.
Kramen, oprichter van de populaire dating service Match.com, registreerde sex.com omdat hij ervan overtuigd was dat de domeinnaam een grote (financiële) waarde had.

De waarde van sex.com wordt inmiddels geschat op 250 miljoen dollar.

NS rijdt niet donderdag en vrijdag

jpm.lensen had ons via de newssubmit het volgende te melden:

FNV Bondgenoten gaat donderdag en vrijdag staken, de VVMC op een nader te bepalen tijdstip volgende week.

Onderhandelaars van FNV Bondgenoten en machinisten- en conducteursbond VVMC hebben woensdagavond woedend de onderhandelingen met de NS-directie afgebroken.

De bonden reageerden woedend. ,,We zijn genept door NS en we kunnen het nu alleen nog maar uitknokken op het spoor'', zei FNV-onderhandelaar A. van den Berg. ,,De NS heeft de deur dichtgegooid.'' VVMC-voorman H. Vankan zei: ,,we gaan de directie wegstaken.'' De CNV Bedrijvenbond staakt niet mee.

Man steekt mes in eigen pitbull

MP had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een 26-jarige Schiedammer heeft woensdagavond zijn eigen pitbull met een mes in de kop gestoken. Volgens de politie handelde de man uit noodweer, omdat de hond zonder aanleiding agressief was geworden waardoor hij zijn eigen baas aanviel.

De Schiedammer liep een vernielde schoen en licht voetletsel op. De hond, die ook na de messteek agressief bleef, is behandeld door een dierenarts en daarna in bewaring genomen door de politie.

Omdat de pitbull geen tatoeage, chip of stamboom had, wat bij vechthonden verplicht is, kreeg de eigenaar een proces-verbaal voor het houden van de hond. De officier van justitie zal binnenkort oordelen over het lot van de pitbull.

En nou koest!

Autofabrikanten starten F1-concurrent

FoXman had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De ACEA, een vereniging met Europese autofabrikanten, komt met een alternatief Formule 1-kampioenschap. Dit werd bekend na na het langslepende conflict over de uitzendrechten van de Formule 1 waar de Duitse mediagigant KIRCH zijn zinnen op gezet heeft.

Voorzitter Cantarella van de vereniging vertelde: "Dit is het resultaat van de recente ontwikkelingen en in het belang van de sport. Wij zijn unaniem overeengekomen om onmiddelijk een nieuwe firma te stichten die verantwoordelijk wordt voor een 'open wielen' race klasse",

Leden van de vereniging zijn onder andere BMW, DaimlerChrysler, FIAT, Ford en Renault. De ACEA en FIA hebben recentelijk nog geprobeerd om KIRCH de rechten te laten afstaan maar dit lijkt niet te gaan lukken.

Wat dit voor effect heeft op de Formule 1 is nog niet duidelijk...

David Bowie begint internetradio

TheFrankey meldde ons via de newssubmit dat David Bowie binnenkort met een eigen radiostation op internet begint. Het station gaat zeldzame live- en studio-opnamen van de zanger uitzenden via Bowie's officiële webpagina's, zo meldt het Amerikaanse muziektijdschrift 'Spin'.

De liedjes zijn via de zender alleen te beluisteren, en dus niet te downloaden of digitaal op te nemen. Bowie wil dat technisch onmogelijk maken.

De officiële webstek van David Bowie vind je hier.

Uitgave News.nl per direct gestopt

News.nl, de gratis middagkrant van uitgever Telegraaf, is ter ziele. De Telegraaf geeft als reden op dat het huidige economische klimaat voor dagbladen ervoor zal zorgen dat de krant groot verlies zou gaan lijden. Bovendien heeft News.nl sowieso niet zulke goede resultaten behaald.

De beslissing staat geheel los van het wel succesvolle ochtendblad Sp!ts. Het vrijgekomen budget, door het stoppen van News.nl, zal deels worden gebruikt om de uitgave van Sp!ts te versterken.

Love Parade mogelijk afgelast

Het wereldberoemde dance event de "Love Parade" in Berlijn op 14 juli gaat mogelijk dit jaar niet door. Het dans- en technospektakel in het natuurpark van Tiergarten moet wijken voor natuurbeschermers die op dezelfde dag een demonstratie in het park willen houden.

De natuurbeschermers hebben zich als eerste aangemeld om die dag te kunnen demonstreren. Volgens de Berlijnse regering heeft de eerste aanmelding officieel voorrang. Zij hebben de organisatie van de Love Parade een aantal andere data doorgegeven, maar daar is nog niet op gereageerd.

Koe adopteren succes

Met massale belangstelling hebben tussen dinsdagavond en woensdagmiddag mensen aangegeven een koe te willen adopteren. Meer dan 750 mensen bezochten na dinsdagavond de website van de Stichting Milieubewustzijn. Het doel van de website is burgers en boeren nader tot elkaar te brengen.

In totaal kreeg de stichting ongeveer negenhonderd reacties per e-mail en de telefoon staat roodgloeiend, aldus een woordvoerster woensdag. De website werd dinsdag in enkele uren in elkaar gezet, en raakte vrijwel direct tijdelijk overbelast door het grote aantal bezoekers.

Geïnteresseerden kunnen op de website een formulier invullen, waarin zij aangeven een koe te willen adopteren. Pas over een paar weken krijgen zij te horen welk dier zij hebben geadopteerd. ,,We willen alle tijd nemen om vragers en aanbieders te inventariseren en goede combinaties te maken. Dat doe je niet in twee dagen'', verklaart de woordvoerster.

De adoptie kost minimaal 100 gulden. Personen, organisaties en schoolklassen verbinden zich op die manier aan een boerenbedrijf bij hun in de regio. Adoptie-'ouders' kunnen kennismaken met het leven van de koe, ze kunnen de beesten bezoeken en het bedrijf leren kennen. Milieubewustzijn vindt dat belangrijk, omdat op die manier de kloof tussen burgers en boeren kan worden verkleind.

Ook is het de bedoeling dat de biologische veeteelt door dit initiatief wordt gestimuleerd, aldus Milieubewustzijn. Biologische boeren die meedoen aan het adoptieprogramma, zouden conventionele boeren kunnen begeleiden in de overgang naar duurzame veeteelt, zo redeneert de stichting. Inmiddels hebben zich ongeveer tien zowel biologische als conventionele boeren aangemeld. ,,Sommige bieden tientallen koeien tegelijk aan.''

Run op eerste single StarMaker

De debuutsingle "Damn...I Think I Love You" van de Starmaker-talenten dreigt een grote hit te worden. Dat meldt de Yorin persdienst. Slechts enkele dagen nadat de cd uitkwam, heeft een ware run op het populaire schijfje plaatsgevonden. Dat heeft ervoor gezorgd dat bij diverse platenzaken de cd snel uitverkocht was. Platenmaatschappij Zomba zet dan ook alle zeilen bij om de voorraad overal weer op peil te brengen.

"Damn...I Think I Love You" zal volgens voorspellingen van de Stichting Mega Top 40 de komende week zeker de top 5 binnendringen. De single verkoopt dus minstens zo snel als hij tot stand is gekomen.

Nog maar enkele weken geleden doken de twaalf talenten de opnamestudio van John Ewbank in, om de compositie van Tobias Gad en Jacqueline Nemorin vast te leggen.


Bovenstaande werd gemeld door Dropkeutel via de newssubmit.

===

Overigens vallen de kijkcijfers van Starmaker erg tegen. De serie heeft moeite om boven de 300.000 kijkers grens te blijven. Een mogelijke verklaring voor de tegenvallende cijfers is dat elke magie ontbreekt. De serie is voorspelbaar. De mensen die zo graag een ster willen worden, worden dagelijks met de camera gevolgd in al hun doen en laten. Rond echte sterren zit daarentegen veel mystiek.

Verder eiste platenmaatschappij Zomba afgelopen week het vertrek van twee deelnemers ipv één. Ook moeten de aspirant sterren nu vanaf 07:30 tot 23:00 keihard werken.

Fok! down time: Vervanging van voeding

ArtemisArtemis (de database server) is vandaag kort na 16.00 uur een uurtje down gegaan in verband met de vervanging van de voeding van de server. Vorige week kwam tijdens de terugplaatsing van deze server een probleem aan het licht met de herkenning van de hardware. Dit probleem werd waarschijnlijk veroorzaakt door de te zwakke voeding.

Dat is dus vanaf nu hopelijk opgelost en kan de database server eindelijk zijn werk doen met de snelheid van de twee 1Ghz Pentium III's.

Verder veel Fok!Plezier!

TV west weigert jusititie beelden Koerden

Justitie heeft dinsdag bij TV West beelden opgeeist van de rellen in Den Haag, afgelopen donderdagmiddag. De omroep heeft geweigerd het ruwe beeldmateriaal van de Koerden af te staan.
Volgens R.Hogenkamp, hoofd informatieve programma's van RTV West, vroegen dinsdag twee rechercheurs de beelden op, op verzoek van justitie. "Natuurlijk hebben we geweigerd. We willen niet het verlengstuk van justitie zijn; het is een principieel verhaal. Daarnaast willen we niet riskeren dat onze cameramensen de volgende keer het mikpunt van demonstranten worden", aldus Hogenkamp. Andere media zijn niet benaderd om zaken af te staan.

Bij de rellen vorige week raakten een aantal politieagenten gewond. Van de tien gearresteerde Koerden zitten er nu nog zes vast. Justitie hoopt nav de beelden, meer arrestaties te kunnen verrichten.

Weinig animo voor Napster protestmars

Johan / LWaS had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De 'mars op Washington' van Napster is uitgedraaid op een flop. De muziekruilbeurs op internet, die verwikkeld is geraakt in juridische procedures, had zijn fans opgeroepen massaal naar Washington te komen voor een hoorzitting van de Justitie-commissie van de Senaat. Maar uiteindelijk kreeg Napster slechts een paar honderd muziekliefhebbers op de been voor de mars, waarmee het zijn argumenten voor de Senaat kracht wilde bijzetten.

Napster-topman Hank Barry pleitte dinsdag voor de commissie van de Amerikaanse Senaat voor het invoeren van een licentiesysteem voor internetsites die het gebruikers mogelijk maken muziek te downloaden. Op die manier hoopt Barry de geplaagde internet-ruilbeurs voor muziek, die dreigt te bezwijken onder een reeks processen, een tweede leven te geven.

Hacker steelt gegevens 46.000 klanten

Johan / LWaS had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een Nederlandse hacker beweert van 46.000 klanten van webhostingbedrijf ADDR gegevens te hebben gestolen.
De hacker zou zowel gebruikersnamen en wachtwoorden als creditcardnummers achterhaald hebben. Dat meldt de Amerikaanse nieuwssite MSNBC.com, die contact met de man heeft gehad. De hacker identificeerde zichzelf als een 26-jarige Nederlander en stuurde ter bewijs de site de gegevens van 50 klanten.

MSNBC nam contact op met de vijftig personen van wie het de klantgegevens ontving. De site ontving zestien reacties. Allen bevestigden zij de juistheid van de gegevens. Een viertal van de klanten meldt dat de hacker met hun creditcardnummer al uitgaven heeft gedaan. Bij een van hen werd voor 3.000 dollar hard- en software afgeschreven, bij een ander een hotelkamer van 500 dollar.

Sjello trekt zich terug

Deddiekoel heeft op het volgende gewezen via de newssubmit:

De Chello parodie site sjello.nl heeft haar kort geding tegen UPC opgegeven.
Zij zagen er geen heil in door te gaan met het kort geding omdat er tal van factoren erop wezen dat het onmogelijk was als winnaar uit de strijd te komen.
Ze hebben per direct alles over gedragen aan UPC.
quote:
Mededeling aan bezoekers van deze website.

Vanwege een kort geding, dat is aangespannen door Chello over de layout, beeldmerk en domeinnaam, is door ons besloten de website uit de lucht te halen.

Wij hebben vandaag (3 april) Chello laten weten te voldoen aan hun eisen, te weten:

- geen verder gebruik van het beeldmerk/layout.
- overdracht van de domeinnaam Sjello.nl aan Chello.

Iedereen die overigens een @sjello-emailadres had word aangeraden zo snel mogelijk een vervangend adres te regelen en dat door te geven aan bekenden.
Chello zal misschien 14 dagen respijt geven, misschien ook niet.

Onschuldigen ook doelwit van SMS actie

Johan / LWaS had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Mensen die na bestolen te zijn een nieuwe telefoon aanschaffen worden ook slachtoffer van de SMS-terreur van de Amsterdanmse politie. Deze stuurt elke minuut een sms-bericht met een waarschuwingsboodschap naar gestolen mobiele telefoons.

Die actie had al de tweede dag meteen succes. Maar woensdag bevestigde de politie dat mensen die wel hun oude nummer wisten te behouden ook een bombardement van SMS'jes kregen. Inmiddels is daarvoor alweer een oplossing bedacht. Wie een kopie van zijn aangifte faxt kan van de lijst worden gehaald.

Als de rechtmatige eigenaar ook nog het IMEI-nummer, een soort serienummer, van zijn gestolen telefoon kan doorgeven hoeft die de hoop op het terugvinden nog niet op te geven. Aan de hand van dat nummer kan de politie namelijk alsnog het 06-nummer opsporen dat de dief tegenwoordig gebruikt. Dan krijgt deze alsnog een berichtenbombardement over zich heen.

Het IMEI-nummer is op elke mobiele telefoon te zien door "* # 06 # " in te toetsen.

Bruidegom blijkt oplichter

Johan / LWaS had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De 47-jarige bruidegom Peter E. uit Heerlen is door de politie ontmaskerd als een ordinaire beroepsoplichter. De man trad afgelopen weekeinde als een ware vorst in het huwelijk met Marita G. Maar hij blijkt geen rooie cent te bezitten en kan dus niet al zijn rekeningen betalen.

Politiezegsman Bert Boosten spreekt van een trieste zaak, temeer omdat de bruid er totaal geen weet van had wat voor man dit was. Zij is na de arrestatie van haar kersverse echtgenoot volledig ingestort. De 38-jarige vrouw zag haar droom als een zeepbel uiteenspatten en heeft direct ontbinding van het huwelijk gevraagd.

"Ik ben compleet geruïneerd", zei Marita G. terwijl ze in snikken uitbarste. "Een grote doffe ellende. Ik heb zelfs geen geld meer om eten voor mijn vier kinderen te kopen. Ik hield zoveel van die man. Het is al de tweede keer dat ik ben belazerd. Maar dit komt nooit meer goed." De Limburgse heeft zelf reeds aangifte bij de politie gedaan. Ze kende E. sinds augustus vorig jaar. "Het was liefde op het eerste gezicht."

Peter E. bestelde de trouwringen, de bruidsjapon en alles wat verder maar bij een huwelijk komt kijken op rekening. Met allerlei smoesjes wist hij het vertrouwen van de leveranciers te winnen. De schade wordt voorlopig geschat op zo'n halve ton.

Onderzoek na zien van Survivor

De autoriteiten van het Australische natuurpark Great Barrier Reef zijn een onderzoek gestart naar het Amerikaanse televisieprogramma Survivor. De kandidaten van het programma zouden koraal uit het natuurgebied hebben meegenomen als souvenir en vogelbroedplaatsen hebben verstoord.

De zaak is aan het rollen gebracht door een Australiër die vorige week in Los Angeles het CBS-programma 'Survivor II: The Australian Outback' op de televisie zag. Woensdag wordt het ook in Australië uitgezonden.

Twee kandidaten in het programma werden beloond met een helikoptervlucht naar Russell Island op Great Barrier Reef om daar de lunch te gebruiken. De helikopter zou daarbij te dicht bij broedplaatsen van zeevogels zijn gekomen.

Het Great Barrier Reef behoort tot het werelderfgoed. Op het verzamelen van koraal staat een maximumboete van 110.000 Australische dollar (132.000 gulden). Onderzocht wordt of de vergunningen van de Amerikaanse programmamakers in orde waren.

Survivor II is al tweemaal eerder in opspraak geraakt. In een van de uitzendingen werd een varken gedood, wat verkeerd viel bij dierenrechtenactivisten. De Australische minister van defensie startte vorige week een onderzoek naar een onbetaalde rekening van 300.000 dollar (359.000 gulden) voor het gebruik van een vliegtuig van de Australische luchtmacht.

China eist opnieuw excuses VS

De Chinese president Jiang Zemin heeft woensdag opnieuw excuses van de Verenigde Staten geëist vanwege de botsing tussen een Amerikaans spionagetoestel en een Chinees gevechtsvliegtuig.

Jiang maakte zijn opmerking bij zijn vertrek voor een rondreis door zes landen in Latijns-Amerika. "De Verenigde Staten zouden China voor het incident excuses moeten aanbieden en alle verantwoordelijkheden moeten dragen voor de gevolgen van het incident", aldus de staatsman.

De president had dinsdag ook al iets dergelijks gezegd. Washington weigert zijn verontschuldigingen aan te bieden en eist de onmiddellijke vrijlating van de 24-koppige bemanning en het vertrek van het toestel, dat na de botsing een noodlanding moest maken op een Chinese militaire basis op het eiland Hainan.

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Colin Powell, heeft dinsdagavond gesuggereerd dat de reis van president Bush naar China, die voor het eind van het jaar staat gepland, misschien moet worden uitgesteld als de crisis om het spionagevliegtuig aanhoudt.

Mariah Carey sluit megadeal

Mariah Carey heeft geschiedenis geschreven door een megadeal te sluiten met platenmaatschappij Virgin. Ze krijgt nu voor elk album ruim zestig miljoen gulden. Tot nu toe lag het record bij Janet Jackson die zo'n 45 miljoen ontvangt per cd.

Het contract, Mariah moet minimaal drie albums afleveren, is tot stand gekomen nadat zij haar oude maatschappij Sony dumpte. Haar ex-man Tommy Mottola was daar directeur. De deal heeft wel wat stof doen opwaaien tussen de twee maatschappijen. Sony claimde namelijk nog één album van de zangers. Uiteindelijk is Sony akkoord gegaan met een compensatie van Virgin.

De eerste cd van Mariah wordt zo rond augustus verwacht.

VVMC: 'Maandag treinstaking'

Niet alleen donderdag en vrijdag wordt er gestaakt bij de NS, ook maandag ligt het treinverkeer stil. Dat heeft een zegsman van de machinisten- en conducteursvakbond VVMC in de nacht van dinsdag op woensdag bekendgemaakt.

"We wilden deëscaleren en betreuren elke stap die tot escalatie van het conflict leidt. Dit gaat niet meer om kunnen, maar om willen. Klanten en personeel worden beide slachtoffer", stelt de woordvoerder na de vergadering van het VVMC-hoofdbestuur.

Tot de staking werd besloten nadat eerder die avond de poging van de VVMC om met bonden en NS om de tafel te gaan zitten, was mislukt. NS en CNV wilden in de nacht van dinsdag op woensdag verder praten, maar FNV Bondgenoten niet. De VVMC besloot "donderdag en vrijdag op geen enkele wijze besmet werk" over te nemen en kondigde voor 9 april een 24-uurs staking aan.

Het verwijt van FNV dat zij over de rug van de NS een vakbondsconflict uitvecht, verwerpt de VVMC. "Wij hebben lange tijd een harde lijn gevolgd. Het FNV verschuilt zich nu achter uitspraken van de minister en de rechter", zegt een woordvoerder.

Pamela Anderson terug bij Tommy Lee

Pamela Anderson is terug bij haar oude liefde Tommy Lee. Tommy, die erom bekend staat dat hij nogal 'losse handjes' heeft en wegens mishandeling van Pamela al de gevangenis in moest, verscheen met zijn ex-vrouw op een party in Hollywood. Iedereen was verbijsterd hen weer samen te zien.

Pamela, die net uit een relatie met het Zweedse model Marcus Schenkenberg komt, zei: "Ik ben altijd van Tommy blijven houden." Het paar kuste elkaar voortdurend en was heel close.

Op de vraag of zij opnieuw met Tommy gaat trouwen, zei Pamela: "Zover zijn we nog niet. Geef ons nu wat tijd en ruimte." Tommy Lee (38) antwoordde op de vraag of hij en Pamela weer bij elkaar waren: "Het lijkt er wel op, nietwaar?"

Toen Pamela en Tommy elkaar jaren geleden voor het eerst ontmoetten, trouwden ze binnen een week.

UEFA-wedstrijd begint later vanwege soap

De kwartfinale van het UEFA-cupduel tussen Liverpool en Barcelona begint aanstaande donderdag 15 minuten later om de Britse televisiekijker de kans te geven de climax te zien van de soapserie EastEnders.

Het land is al weken in de ban van de vraag wie een van de hoofdrolspelers in de serie heeft neergeschoten. Omdat EastEnders en de voetbalwedstrijd elkaar overlappen heeft de BBC, die beide programma's uitzendt, de clubs daarom gevraagd het duel vijftien minuten later te laten beginnen.

De beide voetbalclubs stemden hiermee in. De identiteit van de schutter wordt zelfs aan de aanwezige Liverpoolfans in het stadion bekendgemaakt. De naam van de dader zal in het Nou Camp-stadion worden omgeroepen.

Verwacht wordt dat in Groot-Brittannië donderdag meer dan 20 miljoen mensen voor de televisie zullen zitten om de aflevering van EastEnders te aanschouwen.

Smurfen bezingen nieuwe verkeersregels

De smurfen gaan ons binnenkort vertellen dat vanaf 1 mei ook langzaamrijdend verkeer van rechts voorrang heeft. In de nieuwe campagne, die 'Geef het door, rechts gaat voor' heet, zullen Vader Abraham en de blauwe wezentjes al zingend verschijnen. De commercial is vanaf 9 april drie maanden op alle radio- en tv-stations te horen en te zien. Het liedje, wat een aangepaste versie van het wereldberoemde smurfenlied is, zal ook op single verschijnen.

Gezallich

Met dank, naja, dank... aan Johan / LWaS voor de melding

Brinkhorst laat vee vaccineren

Tita had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Minister Brinkhorst heeft tot preventieve vaccinatie van evenhoevigen besloten in de driehoek Deventer, Zwolle en Apeldoorn. Het gaat om 115.000 stuks vee. De EU gaat daarmee akkoord.

De gevaccineerde dieren worden geruimd. De sector heeft de keuze de ingeente runderen te laten ruimen of de melk en het vlees onder strikte voorwaarden op de binnenlandse markt te brengen. De export van ingeent vee is in dat geval gedurende een jaar verboden. Voor de gedupeerde boeren wordt een sociaal plan opgesteld.

De maatregel volgt op de ontdekking van 3 nieuwe gevallen van MKZ in ons land.

Illegale handel in MKZ vaccin

Dierentuinen en boeren wordt via de illegale handel op grote schaal het verboden vaccin tegen mond en klauwzeer aangeboden Het bedrijf Intervet, het enige Nederlandse bedrijf dat het vaccin mag exporteren, krijgt de laatste tijd dubieuze orders van handelaren in Afrika, Azië en Amerika. Dat zou er op kunnen duiden dat handige jongens het vaccin terugsmokkelen naar Europa.

De dierentuinen maken er in ieder geval geen gebruik van, ze hebben afgesproken niet te enten zolang dit verboden is.

Met dank aan Johan / LWaS voor de TIP!

Eerlijk meisje krijgt kopstoot

Johan / LWaS had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een 14-jarig meisje is gisteren bij een pinautomaat in Voorburg het slachtoffer geworden van haar eerlijkheid. Zij zag een paar honderd gulden uit de automaat steken en wachtte tot iemand die vergeten was het geld mee te nemen, terugkwam.

Een jongen 'adviseerde' haar om het geld zelf dan maar te lenen, maar kwam later met vrienden terug om de briefjes op te eisen. Nadat het meisje ze weigerde af te geven kreeg ze een kopstoot en ontstond er een vechtpartij. Het meisje werd met een hoofdwond afgevoerd. De daders zijn spoorloos.


Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1250
special
Random Pics van de Dag #1249
preview
Tales of Kenzera: ZAU
special
VrijMiBabes #205 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1248
review
The First Omen beantwoordt de vraag die niemand stelde
©FOK.nl e.a.