FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zaterdag 28 oktober 2000

Zelfmoord via internet

Een Japanse man en vrouw, die elkaar hebben ontmoet via een 'zelfmoord-informatiesite', hebben van de week samen zelfmoord gepleegd.

De 2 waren volgens de Japanse media begin deze week met elkaar aan te praat geraakt via de chat van de site, die gratis informatie verstrekt over hoe men het beste zelfmoord kan plegen. Vervolgens wisselden de 41-jarige tandarts en de 25-jarige vrouw talloze mailtjes uit.

Afgelopen donderdag werden ze gevonden in de tandartspraktijk. Ze zouden een overdosis aan slaappillen hebben genomen.

De zelfmoord-internetsite is een bekend fenomeen in Japan. Eind 1998 pleegde een vrouw zelfmoord, nadat zij via de site een dodelijke dosis gif had bemachtigd. De site figureert ook in een populaire Japanse film. Vorig jaar pleegden ruim 33.000 Japanners zelfmoord.

Stinkende overvaller

Heeft de doorsnee overvaller genoeg aan een bivakmuts om zijn identiteit geheim te houden, criminelen met een sterke lichaamsgeur kunnen beter eerst goed douchen voordat ze in actie komen.

Een loketiste van een bank in San Diego wist te vertellen dat de man die zojuist haar bank had overvallen ontzettend stonk. De politie verspreidde een signalement waarin melding werd gemaakt van de stank van de overvaller.

Niet veel later belde een medewerker van een naburig motel de politie. Een man die nogal stonk had er net ingecheckt.
De overvaller keek bij zijn aanhouding niet raar op. Op de vraag van de politie of hij wist waarom ze hem zochten, antwoordde hij: "Yeps, ik heb een bank beroofd."

Ed heeft BBhuis verlaten

Even na half twaalf vanmorgen heeft de opstandige bewoner Ed dan toch vrijwillig het BB-huis verlaten.

Nadat de bewoners het BB-lied voor hem hadden gezongen is Ed naar buiten gelopen.
Eén van de meiden riep nog: "Snel de deur dicht, straks komt 'ie terug"

De groep reageert vrij gelaten op het afscheid. Om 12 uur vervelen zij zich alweer dusdanig dat zij beginnen met het reorganiseren van de slaapkamer. "Kim gaat samenwonen." wordt er geroepen...

In welk programma zullen we Ed als eerste zien verschijnen?

Blijven van Ed was bekend bij VOO

spacecowboy had ons via de newssubmit het volgende te melden:

BB heeft toe gegeven van te voren op de hoogte te zijn geweest van Ed's weigering het BB huis te verlaten. Dit konden ze niet langer ontkennen nadat duidelijk is geworden dat Ed dit eerder die dag al tegen Robin had verteld en via de zendermicrofoon heeft BB dit natuurlijk ook opgepikt.
Gisteravond is speciaal voor Hieke de deur nog even open geweest zodat ze toch nog even kon zwaaien naar haar zoontje en partner. Wel lief van BB dat dit even mocht.

Bezoekersrecord dik verbroken

Ja, je leest het goed. Vrijdag 27 oktober 2000 is een grote dag in de FOK!geschiedenis. Het oude record van 120.824 pageviews (zie dit bericht) is verpletterd
Gisteren hebben de vele duizenden bezoekers van FOK! gezorgd voor maar liefst 174.264 pageviews !!

De frontpage trok een totaal van 30.542 pageviews en het forum brak een absoluut record met een totaal van maar liefst 143.722 views !!!

Uiteraard bedanken wij alle bezoekers voor het helpen breken van dit record.
Samen met Tweakers.net kregen onze servers in totaal 523.853 pageviews te verwerken. Toch wel twee (binnenkort drie) lekkere servertjes dus

Op naar de 250.000 views voor FOK! en op naar de 1 miljoen views voor onze webservertjes

O ja, we hebben nu trouwens officiëel het drukst bezochte Big Brother forum ook nog eens (een ieder die een BB-forum kan vinden met meer dan - momenteel - 19450 berichten mag ons onze woorden doen inslikken )

Momenteel hebben we 6911 geregistreerde gebruikers.
Ons forum bestaat uit 21603 topics met daarin in totaal 422982 (!) berichten.
Ken je het FOK!forum nog niet ? Neem er dan eens een kijkje op http://www.fokforum.nl/

Nogmaals bedankt iedereen die ons dit record heeft bezorgd en uiteraard aan alle medewerkers zowel voor als achter de schermen van FOK!

De FOK!crew
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1250
special
Random Pics van de Dag #1249
preview
Tales of Kenzera: ZAU
special
VrijMiBabes #205 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1248
review
The First Omen beantwoordt de vraag die niemand stelde
©FOK.nl e.a.