FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van donderdag 29 juni 2000

Schoten na schoolfeest

In Baarle-Nassau is afgelopen nacht een afscheidsfeest voor groep 8 van een basisschool wreed verstoord. Omstreeks half twee kwam een 41-jarige man met liefdesproblemen en een vuurwapen het café aan de Singel binnen en schoot twee keer. Niemand werd geraakt, maar er raakte wel een paar mensen licht gewond door rondvliegend glas.

De schietende idioot, die relatieproblemen met een van de aanwezigen had, is ondertussen aangehouden.

Bordeel van de EU

In het zuid-spaanse Chirivel heeft een echtpaar met behulp van EU-subsidies een bordeel gebouwd . Het Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie had het echtpaar een subsidie van ongeveer 119.000 gulden verstrekt voor het bouwen van een manege. Toen het gemeentebestuur van Chirivel een kijkje kwam nemen, bleek het gebouwde geen stoeterij, maar een hoerenkast

Het gemeentebestuur moest echter constateren dat het gebouw dat met het geld tot stand was gekomen geen stoeterij was maar een huis van plezier.

hehehe, geef mij ook maar een paar subsidietjes heren in Brussel

Gewonde partyganger klaagt politie aan

Een 32-jarige man uit Ridderkerk heeft aangifte gedaan tegen enkele agenten wegens zware mishandeling.
De man werd na afloop van een houseparty in Ahoy' door politiehonden gebeten. De man moet verschillende huidtransplantaties ondergaan. De politie rukte in de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 mei massaal uit toen een groep partygangers zich tegen agenten keerde. Die wilden enkele relschoppers arresteren. De politie voerde enkele charges uit in de hal. De Ridderkerker stelt in zijn aangifte dat hij niets met de relletjes te maken had en juist probeerde weg te komen. Daarbij zou hij ten val zijn gekomen. Toen hij op de grond lag, kreeg hij klappen van een ME'er. Hij liep een pijnlijke arm op, die behandeld werd door de EHBO. Toen hij naar huis ging, maakte hij volgens eigen zeggen voor Ahoy' een opmerking hierover tegen de daar verzamelde agenten, onder wie enkele hondenbegeleiders. Een van deze agenten liet de lijn waaraan de hond vastzat vieren, waardoor de Ridderkerker werd gebeten. De hond hapte een stuk uit zijn linkerbeen en beet zich ook vast in de linkerarm.

Maasvlakte in nacht domein van gangsters

Arne had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Rotterdamse Maasvlakte wordt sinds enige tijd als schietbaan gebruikt door criminelen die er in de nachtelijke uren hun machinegeweren en -pistolen uittesten.
De situatie in het immense, afgelegen havengebied is momenteel zo gevaarlijk, dat ambulancepersoneel van de GGD er 's nachts niet meer durft uit te rukken zonder politiebegeleiding.
Criminelen racen er rond terwijl ze onder invloed van drugs en alcohol zijn. Bovendien is er sprake van grootschalige handel in wapens en verdovende middelen.

Doodsbenauwde ambulancerijders spreken al over een 'no-go-area'.
"Overdag is het een bedrijvig industriegebied maar 's nachts regeert de misdaad. Het is er zeer luguber en ronduit gevaarlijk."
Ook de politie voelt zich er bedreigd. Agenten zijn zelfs bang om op de Maasvlakte te surveilleren. Dat blijkt uit een brandbrief van de GGD aan de politie.

In de brief staat dat onlangs drie surveillancewagens door schietende maniakken zijn ingesloten. De agenten waren machteloos, toen hun wagens door de bewapende mannen heen en weer werden geschud. De agenten durfden hun wapens niet te trekken tegen de overmacht.

"Wie zijn leven liefheeft, rijdt er 's nachts niet rond", zegt een werknemer van een overslagbedrijf die uit angst voor represailles anoniem wil blijven. "Ik heb gezien hoe mannen vanuit auto's met machinegeweren salvo's afvuurden op konijnen, verkeersborden en lichtmasten. Een normaal mens voelt zich daar niet meer veilig."

De onderwereld gebruikt bepaalde asfaltwegen op de Maasvlakte ook voor auto- en motorraces. Daarbij wordt volgens ooggetuigen met enorme bedragen gegokt. Tijdens deze bijeenkomsten wordt openlijk gehandeld in wapens, munitie en drugs.

"De politie staat erbij en kijkt ernaar", zegt een getuige die op de Maasvlakte werkt. "Onlangs gebeurde er tijdens zo'n illegale race een ongeluk. Daarbij zijn agenten en ambulances geweest. Maar niemand greep in."
Politiewoordvoerder A. Geelof bevestigde gisteren de problemen op de Maasvlakte zijn. "De politie zal op korte termijn optreden. Op dit moment wordt de situatie n geanalyseerd en in kaart gebracht zodat we weten welke groeperingen hierachter zitten.

Een plan van aanpak zal binnen zeer korte termijn ter goedkeuring worden voorgelegd aan de burgemeester en aan de hoofdofficier van justitie in Rotterdam."

Zie ik jullie vanavond weer jongens?!, vergeet niet je foute Mercedes 400 coupe en je AK-47 mee te nemen!

babylijkje veertien jaar onder keukenvloer

Een Japanse 'moeder' heeft het lijkje van haar baby veertien jaar onder haar keukenvloer verborgen gehouden. De vrouw doodde het kindje omdat ze te arm was om het op te voeden.

De huisvrouw, die ondertussen 51 jaar is, meldde zich meteen drukkend geweten bij de politie. Ze wist niet meer of ze haar kind in 1985 of in 1986 had omgebracht. Ze had het kindje in een aluminium blik gestopt en met plakband dichtgemaakt.

In het cement storten zo'n vrouw Geef zo'n kind dan op voor adoptie.....

Krajicek op Wimbledon uitgeschakeld

Richard Krajicek hoeft zich verder geen zorgen te maken over het missen van de eventuele finale van Oranje tegen Frankrijk. De voormalige winnaar van het toernooi(1996) is in de tweede ronde op het centre court in 4 sets uitgeschakeld door de Zuid-Afrikaan Wayne Ferreira met de standen; 5-7, 6-3, 7-6 en 7-6.

Nu is het voor Richard nog wel te hopen dat hij een kaartje weet te vinden voor de finale in de Kuip .

Stemming in de ArenA

Om de stemming in de ArenA te brengen vanavond tijdens de halve finale tussen Nederland en Italië, zullen vooraf aan het duel, een zangeres en twee zangers optreden.

Een van de optredenszal verzorgd worden door de Italiaanse zangeres Christina. De Nederlandse bijdrage komt van Melvin (Kees Prins van Jiskefet) met 'Oh Oh Oranje' en Bill van Dijk met 'De finale'.

Na de wedstrijd zijn hopelijk geen sfeermakers nodig, want als het goed is staan we dan in de finale tegen Frankrijk .

Weer vechthond in Hamburg

Dinsdagavond is er opnieuw iemand aangevallen door in vechthond in Hamburg. Ditmaal was het een 28-jarige vrouw, die aan het wandelen was toen een hond haar plotseling aanviel en zwaar verwondde. De vrouw hield diepe vleeswonden in haar linkerbeen over aan de aanval.

De man die de hond aan het uitlaten was, bleek zwaar beschonken en hield tegenover de politie vol dat hij niet de eigenaar was van het dier.

Maandag werd in de noord-Duitse havenstad ookal een zesjarig jongetje doodgebeten door een pitbull- en een Staffordshire-terriër.

Lees hier verder.

Nog 6 arrestaties in Dover-zaak

De Rotterdamse politie heeft in en rond Rotterdam nog zes arrestaties verricht in verband met de mensensmokkel die 58 Chinezen het leven kostte. In totaal heeft justitie in Nederland negen verdachten in beeld, waarvan er een is gevlucht.

De 55-jarige vader van Perry W., de chauffeur die de Chinezen naar Dover vervoerde, is vrijgelaten maar blijft een verdachte. Perry W. houdt overigens vol niet te hebben geweten dat zijn lading meer bevatte dan tomaten. De overige zeven verdachten zijn vijf Rotterdammers, een Cappelenaar en een Vlaardinger.

Lees hier het hele artikel.

Hof heft uitreisverbod Elian op

Dragon' had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Het Hooggerechtshof in de VS weigert het uitreisverbod te verlengen van Elian Gonzalez. Het verbod gold tot vandaag.

De Cubaanse jongen kan nu met zijn vader terugkeren naar Cuba. De familie van Elian (6) in Miami heeft geprobeerd het kind bij hen in de VS te laten blijven.Het Hooggerechtshof wilde hun zaak echter niet behandelen. Elians vader,die al maanden in de VS is, wilde dat zijn zoon naar Cuba zou terugkeren.

Het kind vluchtte 7 maanden geleden met zijn moeder uit Cuba naar de Verenigde Staten. Tijdens de overtocht verdronk de moeder. Elian overleefde de tocht wel en vond onderdak bij familie in Miami.

Nu stopt het gezeur om Elian dan eindelijk

Coach Portugal stapt op

Direct na de nederlaag van Portugal in de kwartfinale van het Europees kampioenschap heeft Humberto Coelho ontslag genomen. Frankrijk was in de verlenging te sterk en won via een strafschop

In de persconferentie na afloop zegt Coelho het volgende: "Met ingang van 31 juli ben ik geen Portugees bondscoach meer. Ik denk dat dit een goed moment is om dit bekend te maken". Verder wenste de oud-international zijn opvolger succes.

Portugal was de verassing van dit Ek. 392 Minuten bleef de Portugeze verdediging ongeslagen. Uitblinkers in het team waren Rui Costa en Louis Figo maar ook zij konden het de ex-bondscoach niet beletten ontslag te nemen.



Portugal - Frankrijk (1-2)

Het verslag van de eerste halve finale komt weer van Machielovic:

In het Koning Boudewijn stadion en in de stad was het een feest voor de wedstrijd. 16 jaar geleden werd deze wedstrijd ook gespeeld op een EK in de halve finale toen won Portugal met Eusebio van Frankrijk maar verloor toen in de finale van Engeland. Portugal en Frankrijk spelen met één spits vrij verdedigend.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1261
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1260
special
Random Pics van de Dag #1258
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
©FOK.nl e.a.