FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van maandag 20 december 1999

Ontwerp hét FOK!shirt!

Na vele verzoeken om een FOK!shirt, moet het er nu maar van komen. Het onofficiële T-shirt bestaat al in een oplage van ongeveer 50 stuks, maar deze zijn allemaal al vergeven.
Nu wordt het dus tijd voor het officiële shirt en wat is er mooier dan jullie FOK!kers het zelf te laten ontwerpen.

Indien je een ontwerp hebt gemaakt, dan kun je het sturen naar: bart@fokzine.net of bart@codanted.demon.nl

Tevens kun je hier het logo downen en hier de Babe.

Het mooiste ontwerp wordt natuurlijk beloond met het predikaat: 'officieel FOK!shirt' en natuurlijk het eerste exemplaar.

Ik hoop dat er vele inzendingen gaan komen en dat de jury het zeer zwaar gaat krijgen.

Mocht je nog meer plaatjes of andere info nodig hebben voor je ontwerp, dan kan je altijd naar een van bovenstaande adressen mailen.
May the best design win Suc6 allemaal!

Man wil reptiel worden

Een Albanese filosfiestudent wil graag de zin van het leven als reptiel verkennen.
De man is erg idolaat van onze geschubde vriendjes en heeft al een aantal behoorlijk drastische aanpassingen laten doen aan zijn eigen fysiologie.
Zo heeft hij zijn tanden laten scherpen, bulten aan laten brengen op z'n voorhoofd en een aantal groene patroontjes laten tatoeëren op zijn gezicht en lichaam.
Hij heeft ook een redelijk repertoire trucs.
Zo kan hij vuurspuwen, degenslikken, spijkers in zijn wangen slaan en barkrukken heen en weer zwaaien met touwen die aan zijn oren bevestigd zijn.
De man beschouwt zichzelf natuurlijkerwijs niet als vreemd, immers, zoveel mensen takelen zichzelf lichamelijk toe (piercings, tattos etc.).

Stemmen voor Gouden Loekie 1999

Op de site van de STER kun je nu stemmen op de Gouden Loekie 1999. Voor deze publieksprijs zijn 30 reclamefilmpjes genomineerd. Op STERSite kun je een formulier invullen voor de spot die jij het leukst/best/mooist/grappigst vindt. Onder de nominaties vallen bijvoorbeeld merken als Amstel, van Dutchtone, Gamma en Coca Cola.

Er zijn voor de inzenders ook nog prijzen te winnen: als jouw top 5 gelijk is aan de uiteindelijke winnende top 5, dan maak je kans op een fantastische reis naar Hollywood in Los Angeles USA. Verder worden er nog 5 tussendoorvakanties bij Center Parcs weggegeven en 50 pluchen Loeki’s verloot onder de eerste 100 stemmers.

Woensdag 8 maart (ja, dan pas..) wordt De Gouden Loekie uitgereikt aan de adverteerder, het reclamebureau en het mediabureau van de winnende commercial.

Eis: poging tot moord voor internetter

Via internet gebeuren ook al de gekste dingen tegenwoordig.. Een 32-jarige internetter is kort geleden gearresteerd op verdenking van het aanzetten tot moord. De man was heftig verliefd geworden op een vrouw, via het internet. Helaas liep hij een blauwtje, en hij wilde dat iemand de vrouw zou gaan vermoorden(!) in ruil voor 25.000 dollar.

De man was zo ontzettend overstuur, dat hij op z’n homepage een foto en verdere informatie + het bedrag neerzette. Voor de $25.000 zou je in aanmerking komen als je een foto van de dode vrouw zou opsturen naar de man die, in mijn ogen, niet helemaal goed bij z’n hoofd is. Via een email zou je te horen krijgen waar de buit op te halen valt.
De internetter is nu opgepakt, en wordt waarschijnlijk een poging tot moord ten laste gelegd.

Alleen natuurlijke millenniumbabies in Duitsland

In Duitsland is het nu voor artsen officieel verboden om millenniumbabies te "forceren". Dat wil zeggen op de millenniumovergang ter wereld brengen met een keizersnede zonder dat daar een directe medische aanleiding toe is.
Dit verandert echter niks aan de hype rond de millenniumbaby. In kraamklinieken zijn zelfs al cameraploegen opgesteld om live verslag te doen van de eerste millenniumbaby.

James Bond's 'Q' overleden

Desmond Llewelyn (85), koning der technische snufjes in maar liefst 17 James Bond-films, is gistermiddag bij een auto-ongeluk om het leven gekomen. Llewelyn vertolkte al sinds de jaren 70 de rol van 'Q' in de immer populaire James Bond films.

Llewelyn botste in het plaatsje Firle in East-Sussex ten zuiden van Londen frontaal op een andere auto. Hij werd zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij later op de dag overleed. De toedracht van het ongeluk is nog onbekend. Llewelyn kwam net terug van een signeersessie. De boeken die hij tijdens die sessie gesigneerd heeft zullen waarschijnlijk snel heel veel geld waard gaan worden.

Hoe het nu verder moet met de serie Bond films is nog onduidelijk. Bond zonder Q ? /me thinks not.

KLM vlucht onderbroken wegens bommelding

Een Boeing 747 van KLM heeft in de Amerikaanse stad Boston een tussenlanding gemaakt in verband met een bommelding. Alle 266 passagiers werden gefouilleerd en nadat was gebleken dat er toch niets verdachts op (in ? ) de passagiers te vinden was kon de vlucht naar Amsterdam worden voortgezet.
Volgens de woordvoerder van de KLM is er 'tot dusver' niets verdachts aangetroffen. De kans dat er een bom in de bagage zat lijkt niet in de veiligheidsdiensten te zijn opgekomen.

De vlucht werd halverwege onderbroken nadat de bommelding ontvangen werd. Een tussenlanding en uren vertraging waren het gevolg.

Flying Dutchman

Een Nederlands parachutistenteam heeft gisteren in Parijs grote opschudding veroorzaakt met een spectaculaire sprong van de Eiffeltoren.

Vanaf bijna 300 meter hoogte dook parachutist Ronald Overdijk (37) gisteren om exact 08.30 uur onverschrokken de diepte in. Terwijl Parijzenaars en toeristen verbijsterd toekeken, maakte de Nederlander een vrije val van tientallen meters voordat hij zijn valscherm opentrok.

Er blijven altijd van die ongeduldige types die niet in de rij voor de lift willen wachten

Lees hier het hele bericht.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1258
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
©FOK.nl e.a.