FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van maandag 8 november 1999

Lingo stopt!

AAAAHHH , in het AD las ik dat Lingo (jeweetwel ... dat ontzettende irritante woordspelletje wat té vaak wordt uitgezonden op Nederland 3 ) van de buis verdwijnt. Frans Bakker heeft voorlopig nog ff de tijd om nieuw werk te zoeken, want het verdwijnt pas vanaf september volgend jaar..

Het woordspelletje zou niet meer passen in het beeld van de zender. Nederland 3 wordt per september 2000 officieel de 'cultureel-progressieve' zender van het publieke bestel, zo is besloten.
Voorlopig is er nog geen ander spel wat Lingo moet gaan vervangen.

Muis in magnetron

In Berlijn zijn de radiozenders in oorlog om meer luisteraars te krijgen. Een Berlijnse zender ging daar zo ver in dat ze het spelletje 'Extreem Magnetronnen" hebben bedacht. De luisteraars moeten dan een voorwerp in een magnetron stoppen en dan beschrijven wat ermee gebeurt.

Todat een jeugdige fan belde met de mededeling dat hij zijn net overlede muis in de magnetron had gestopt. Hij beschreef het resultaat van het micro-waven van zijn muis volledig. De luisteraars konden dus bij hun ontbijt meegenieten van opzwellende lichaampjes en uiteenspattende oogjes.

De radiozender betreurt het voorval en hoopt dat de mensen die boos zijn geworden op het radiostation het voorval zullen vergeten. De zender wil echter alleen niet het 'unieke' programma laten vervallen.

Internet stimuleert roken

Roken begint steeds meer populairder te worden. Dit is een conclusie van een Brits onderzoek. Omdat de sigaretten op Internet veel goedkoper worden aangeboden.

Het roken komt doordat een toename van goedkopere merken door een aantal bekende popsterren in het openbaar wordt gerookt. Ze verkopen nu ongeveer 7,3 miljard sigaretten per jaar via het Internet.

De nieuwe rokers zijn vooral te vinden bij de rijkere mensen en bij de werkende jongeren.
Laatste reviews en specials
review
Dragon's Dogma II
special
Random Pics van de Dag #1262
review
Tales of Kenzera: ZAU
special
Random Pics van de Dag #1261
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1260
©FOK.nl e.a.