Mysterieuze fotowedstrijd op het forum

Icoon Sitenews - ForumHoe moeilijk of makkelijk is het eigenlijk om magie of sfeer te vangen? Om mysterie, spanning, of paranormale fenomenen overtuigend op de gevoelige plaat vast te leggen? Op het FOK!forum kun je het proberen bij de fotowedstrijd 'mysterieuze zaken'.

De fotowedstrijd is een samenwerking tussen de subfora Fotografie, The Truth is in Here... en Brave New World. Allerlei foto's rond het thema kunnen ingezonden worden. Denk aan een mistig kerkhof, een geestverschijning, een heksenmeeting, een graancirkel, chemtrails, een alieninvasie, sluimerende politiestaat, obscure genootschappen etc.

Alle ingezonden foto's komen in het wedstrijdtopic te staan. Daar vind je ook de regels en instructies hoe je kan meedoen. Op dit moment kun je al inzendingen van je concurrenten bekijken. Wie weet schiet je een geniale ingeving te binnen! Voor deze fotowedstrijd moet je gebruik maken van een eigen basisfoto welke je vrij mag bewerken.

Natuurlijk is er bij een wedstrijd ook een winnaar. Deze wordt door users gekozen nadat de wedstrijd op 31 oktober (halloween) sluit. De prijzen zijn nog mysterieus, maar de winnaar is in ieder geval verzekerd van een origineel FOK! T-shirt!

Update 29 oktober 2007
Op dit moment staan er maar liefst 47 inzendingen in het wedstrijdtopic. Er staan behoorlijk wat bijzondere creaties tussen! Wil je ook meedoen? Je kan jouw afbeelding nog insturen tot 31 oktober 22.00u. Lees het hoe en wat in de openingspost van het wedstrijdtopic!

De moderators van FOT, TRU en BNW wensen je veel plezier en succes!
Submitter:  Bron: FOK!forum