Van Persie had wel seks met Sandra

Profvoetballer Robin van Persie heeft wel degelijk seks gehad met Sandra Krijgsman, de vrouw die hem beschuldigt van verkrachting. Dat blijkt uit politie-onderzoek, zo meldt de Telegraaf vandaag. De Arsenal-speler ontkende eerst in verhoren dat hij intiem was geweest met de voormalige Miss Nigeria Holland.

Economiestudente Bouchra Van Persie (21), sinds anderhalf jaar de vrouw van de international, zegt vandaag in een exclusief interview met de Telegraaf dat het hele verhaal over de verkrachting volgens haar ''compleet verzonnen'' is: ''Ik geloof dat Robin de waarheid spreekt.'' Ook Robins zus Kiki spreekt in de krant namens de familie haar steun uit voor haar broer.

Bouchra: ''Ik weet precies hoe het er in zo'n disco aan toe kan gaan. Ik heb het als we samen uitgingen met eigen ogen gezien hoe vrouwen zich aan hem opdrongen. Ze krioelden om hem heen. Het maakte niet eens uit dat ik er naast stond. Sommige vrouwen toonden geen enkel respect voor mijn aanwezigheid. Sterker nog, als ik even naar de wc ging, dan probeerden ze briefjes met telefoonnummers aan Robin te geven. Die ging daar overigens nooit op in hoor. Robin lachte altijd maar een beetje en liet zijn trouwring zien. Maar dat interesseerde veel van die vrouwen helemaal niets.'' Volgens Robins vrouw hebben ze samen wel voor hetere vuren gestaan: ''Ik ken Robin nu ruim drie jaar. Anderhalf jaar geleden zijn we getrouwd. Het was geen glamourachtig huwelijksfeest. De bruiloft was bescheiden. We hebben tot nu toe een leuke tijd samen doorgemaakt, maar ook moeilijke momenten gekend. Maar onze liefde voor elkaar is onvoorwaardelijk.''

Uit het onderzoek van de politie blijkt dat Robin van Persie samen met twee vrienden, de 21-jarige Sandra en haar vriendin in de Rotterdamse Baja Beach Club besloten naar een hotel in de buurt te gaan. Onderweg naar dat hotel bedacht de vriendin van Sandra zich en ging naar huis. De overgebleven vier gingen naar het Tulip Inn Hotel en huurden een kamer. Volgens Sandra is ze in de badkamer van die hotelkamer door de 21-jarige Van Persie verkracht. Terwijl de verkrachting zou hebben plaatsgehad, verstopten de twee vrienden van Van Persie kledingstukken van de vrouw.