Antifa slaat Trumpsupporters ziekenhuis in

Zaterdag werd in Washington DC een demonstratie voor het vrije woord gehouden. Deze free speech rally werd georganiseerd door een conservatieve groep voor het hoofdkantoor van Twitter in San Francisco, maar als Trumpsupporter ben je in de VS nergens meer veilig.

Een aantal demonstranten droeg een Make America Great Again-pet en dat was tegen het zere been van een aantal Antifa-kleuters die zich niet door hun hormoontjes tegen liet houden.

Zoals we de linkse hyenameute kennen, benaderden ze met een groepje één van de organisatoren van achter om hem daarna vanuit het niets op het hoofd te slaan om hem daarna de tanden uit de mond te slaan.

Want iedereen weet: als je protesteert voor het vrije woord, dan ben je fascist en dien je in elkaar geslagen te worden. De nieuwe regel van de linkse meute. Andere 'fascisten' werden volgens politieberichten bewerkt met iets dat leek op een honkbalknuppel.

Isabella DeLuca proefde ook de inclusieve sfeer van de linkse meute die toch zó enorm progressief zijn dat iedereen maar geaccepteerd mag worden. Behalve Trumpsupporters, want die mogen in elkaar geslagen worden.

Tijdens de jaarlijkse Women's March, een demonstratie waar deelnemers opkomen voor vrouwenrechten, droeg DeLuca een Trumpvlag met zich mee. Enkele uren later lag ze op de Eerste Hulpafdeling, omdat ze door een groepje Black Lives Matter aanhangers in elkaar was geslagen. Tot zover de inclusiviteit van links.