User van de dag: Bondage/The_Terminator/Monitor

User van de dag

Bondage, The_Terminator en natuurlijk Monitor! De man van de statistiekjes. LittleBrownie vond dit een zeer ondergewaardeerde user en heeft besloten dat Bondage na haar een interview verdiende. 

Wie zijn Bondage, The_Terminator en Monitor?
Bondage is eigenlijk een kloon van The_Terminator, Monitor is dat ook. Bondage is tegenwoordig meer online dan The_Terminator omdat ik die naam beter bij mezelf vind passen. The_Terminator post momenteel niet heel veel meer, echter omdat het een account met developer-rechten betreft, is het soms nog in gebruik. Monitor is een account dat alleen wordt gebruikt voor het posten van de dagcijfers en het binnenhalen van de posts waar deze dagcijfers over berekend worden.

Wat heb je met statistieken en waarom houd je al zo lang de dagcijfers bij op FOK!?
Ik vind het erg leuk om met grote datasets te werken. Aangezien er op FOK! heel veel wordt gepost levert dit een erg grote database met gegevens op. Ik vind het leuk om te experimenteren met de verschillende stats die daar over te berekenen zijn, en ik vind het een uitdaging daar verschillende soorten stats uit te halen. Het doet me ook goed om te zien dat users er zoveel gebruik van maken en mijn werk blijkbaar erg waarderen. Dit alles is voor mij een goede reden om er gewoon mee door te gaan en dit zo lang mogelijk te blijven doen.

We waarderen het zeker!    De statistieken worden dus automatisch verzameld door het account Monitor en dagelijks iets na middernacht gepost, allemaal automatisch. Moet je nog veel dingen handmatig doen eigenlijk? Of heb je er helemaal geen omkijken naar?
Ik heb er totaal geen omkijken naar; het binnenhalen van de posts, de verwerking ervan en het uiteindelijke posten door Monitor is een volledig geautomatiseerd proces. Het script onderhouden en het toevoegen van nieuwe stats is door het ontwerp van de .. tool in de meeste gevallen een kleinigheid.

Wat doe je naast FOK! nog meer? Wat zijn je hobby's en wat doe je voor werk?
Naast het posten op FOK! hou ik me vooral bezig met fotograferen, het schrijven van tooltjes in PHP (bijvoorbeeld het uitbreiden van het FOK!stats script) en experimenteren met elektronica, vooral hoogvoltage is iets waar ik me graag mee bezig hou. Ik werk als applicatieontwikkelaar voor een groot telecombedrijf. Ook daar hou ik me vooral bezig met grote datasets welke uiteindelijk via verschillende tools tot een bruikbare uitkomst moeten leiden. Grote datasets zijn voor mij een uitdaging, vooral databases met miljoenen records vind ik erg aantrekkelijk.

Wat maakt FOK! nou écht FOK! en waar kom je graag op FOK! ?
De grote diversiteit aan gebruikers, de vele onderwerpen die worden besproken op het forum en de frontpage maken in mijn opinie FOK!. Ik kom graag op FOK! omdat er altijd wel dingen te bespreken zijn en er veel leuke users zijn waar ik het erg goed mee kan vinden. Uiteraard heb ik er ook al een aantal in het echt ontmoet, ik vind het leuk om mensen in het echt te zien die ik heb leren kennen op het forum. Ook kan naar mijn mening werkelijk alles worden besproken op het forum, dat is iets wat ik heel belangrijk vind.

Met welke FOK!er zou jij wel een beschuitje willen eten en wat zouden jullie dan gaan doen?
Ik zou wel eens een beschuitje willen eten met Moira. (hopelijk leest Monopoly dit niet). Ik ken haar alleen van het forum, maar ze lijkt me een erg gezellige meid. We zouden dan samen jointjes gaan roken, beetje kletsen en naderhand als we een vreetkick hebben het beschuitje gaan eten.

Bij het doorlezen van je posts zag ik dat je 18 november zei dat je zou stoppen met roken. Hoe veel pakjes sigaretten heb je de afgelopen week op?
Deze week is er inmiddels anderhalf pakje doorheen gegaan. Ik ben wel een tijdje gestopt met roken maar ben later (erg dom, weet het) toch weer begonnen. Ik ben momenteel niet van plan nog een poging te wagen om te stoppen. Misschien dat ik hier later nog op terugkom maar voor nu vind ik het wel best.

Ben je op FOK! anders dan in het echte leven? Ben je brutaler op FOK! of druk je je daar harder uit?
Ik ben op FOK! zeker anders dan in het echte leven. Ik ben niet per se brutaler maar uit wel sneller mijn mening. Ook vind ik het makkelijker om op FOK! over bepaalde onderwerpen te praten waar ik in het echte leven soms moeite mee heb. Ik vind het makkelijker om over bepaalde onderwerpen te praten als ik de persoon niet in de ogen hoef te kijken.

Wat wil je weten van de persoon volgende week? 
Stel je wint een ton, waar zou je dat aan spenderen? 

En als laatste vraag: LittleBrownie wilde het volgende weten: "Chocomel of Fristi?"
Fristi, vooral als ik een kater heb.  

Ik had Bondage ook nog gevraagd iets te painten voor onderaan dit interview, daarmee sluit ik graag af.

user van de dag paint